După instalarea noului director al Administraţiei Domeniului Public şi Privat (ADPP) Giurgiu, în persoana lui Marian Mihalcea, seria înlocuirilor din funcţie continuă. Este vorba despre col. Eugen Dogaru, fost angajat al Unităţii Militare (rachete) din Ghimpaţi ce urmează să i-a locul lui Ţone Bădiţă, la Zone verzi.

De precizat că cele 55 de hectare de spaţii verzi din municipiu se lucrează în prezent cu doar 17 salariaţi din care unul este şofer iar altul tractorist. Alături, la serviciul cimitire, situaţia este şi mai dramatică. Aici exploatarea celor 3 cimitire se face cu doar 10 oameni din care 3 sunt intendenţi. Lipsite de pază cimitirele Sf. Haralambie, Smârda şi Sf. Gheorghe sunt acum la mâna hoţilor de fier vechi care vandalizează deseori locurile de veci, după cum ne reclamă cetăţenii, ţinta preferată a acestora fiind gardurile din fier forjat şi componentele metalice. După cum ne spunea ex-directorul Direcţiei, din acest motiv s-a convenit ca după ora 20.00, când se închid porţile cimitirelor, patrulele Poliţiei locale să aibă sub observaţie, pe toată perioada de noapte, cele trei  obiective. Şi ca să rămânem în trendul schimbărilor, se pare că pe postul de şef de serviciu cimitire va veni Mariana Teodorescu fostă intendentă la Cimitirul privat de pe şoseaua Bălănoaia.

I. Cutin

1 COMENTARIU

  1. Da de ce un pensionar si mai ales militar adica are o pensie bunicicasa stea acasa , cand sunt atatia tineri scoliti care nu sunt murdariti politic si pot sa faca treaba buna acolo./ Tot hoti angajati ca si USL ul , criteriile de promovare fiind sa scrie in CV ca au mai avut functii de conducere adica stiu sa fure Ei nici Barbu nu este corect desi giurgiuvenii l-au votat punandu-si mari sperante in el. Deocamdata nu se vede nimic si cel mai rau este ca banii publici se duc pe stadion . Ce-i lipseste chelului , tichie de margaritar. Vor juca echipe mari pe acest stadion la pastele cailor. Giurgiuvenii sunt foarte saraci au nevoie de subventie mai mare la caldura, nu de stadion . Da, sa se mareasca subventia si sa se puna conditie operatorului sa pastreze pretul de productie de anul trecut si sa se dubleze subventia , asta vor giurgiuvenii domnule Rotary

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here