imgMiercuri, 14 iunie, poliţiştii de frontieră au găsit, pe zona românească a Dunării, în dreptul localităţii Malu, un cadavru. Este vorba despre un bărbat de circa 60 – 70 de ani, având 1,85 m înălţime şi aproximativ 80 de kilograme. Conform informaţiilor primite de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Giurgiu, asupra cadavrului nu s-au găsit acte sau alte obiecte care ar putea duce la identificarea acestuia.

„La acest moment, i se efectuează necropsia, fiind transportat de ieri (n.r. 14 iunie) la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, urmând să se stabilească astfel cauza morţii. Pe de altă parte, poliţiştii au deschis o anchetă pentru identificarea persoanei!”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Giurgiu.

Conform celor declarate pentru publicaţia noastră de comisar-şef Dănuţ Cazan, din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, cadavrul a fost observat în jurul orelor 13,30 de către un cetăţean, care a alertat, apoi, echipa de la punctul PTF Vedea. „După aproape două ore şi jumătate de căutări, cadavrul a fost recuperat de pe malul românesc al Dunării, la kilometrul fluvial 510, în dreptul Ostrovului Cama Dinu. La operaţiunea de căutare au participat şi cadre ale ITPF Giurgiu”, a mai precizat Dănuţ Cazan.

 

(Jurnal)