DSC_5620Un cetăţean bulgar în vârstă de 23 de ani care se deplasa cu un autoturism Mercedes spre Germania a ajuns la Spitalul Judeţean Giurgiu cu politraumatisme după ce autoturismul pe care îl conducea a intrat într-un cap de pod şi a ars în totalitate, la scurt timp după ce trecuse frontiera în România.

Pe drumul naţional, între Giurgiu şi Bucureşti, la kilometrul 44, în afara localităţii Plopşoru, un cetăţean străin care se deplasa cu un autoturism marca Mercedes spre Germania a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un cap de pod de pe marginea drumului, iar autoturismul i-a luat foc şi a ars în proporţie de sută la sută„, a declarat duminică pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Şuţă.

El spune că la faţa locului s-au deplasat atât echipaje SMURD, cât şi de descarcerare şi o autospecială pentru stingerea incendiilor, dar şoferul bulgar a reuşit să iasă din maşină înainte ca aceasta să ia foc.

În prezent, şoferul bulgar se află la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu cu politraumatisme, iar maşina arsă a fost transportată în curtea IPJ Giurgiu. Din primele cercetări a reieşit faptul că bărbatul nu consumase alcool, alcoolemia fiind zero, iar accidentul s-ar fi produs din cauza oboselii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here