Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu  (S.P.F. Bechet ) au depistat în zona de competenţă un cetăţean român care transporta 60 de Kg de peşte fără a avea documente.

În data de 31.10.2014, ora 10.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bechet, judeţul Dolj, cu ocazia unei acţiuni specifice, au oprit pe raza localităţii Zăval un autoturism Opel condus de Cristian P.,în vârstă de 25 de ani, însoţit de Ilie T., în vârstă de 25 de ani. La controlul autoturismului, au fost găsite 60 de kg de peşte proaspăt din specia caras, despre care conducătorul auto a declarat că îi aparţine însoţitorului. Acesta din urmă nu avea documente de provenienţă și a declarat că a achiziționat peștele dintr-o piață. Întreaga cantitate de peşte,  a fost ridicată  pe  bază de dovadă şi predată unei societăţi de profil în vederea comercializării.

Poliţiştii de frontieră au întocmit persoanei în cauză, actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de deţinerea,transportul  sau comercializarea fără documentelegale a peştelui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here