cauta-inecatFoto: Căutările echipei de intervenție nu l-au mai putut ajuta în niciun fel pe bătrânul dispărut… 

La data de 30 iulie, ora 02.00, poliţiştii de la Poliţia Oraşului Mihăileşti au fost sesizaţi de I. E., o femeie de 41 ani, din oraşul Mihăileşti, judeţul Giurgiu, că la data de 29 iulie,  în jurul orei 17.00, socrul său I. R., de 79 ani, din aceeaşi localitate a plecat voluntar de la domiciliu, în zona Lacului de acumulare Mihăileşti, să adape animalele şi nu s-a mai întors la domiciliu.

În urma sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, investigaţii criminale şi Secţiei nr. 6 de Poliţie Rurală Mihăileşti, împreună cu jandarmi şi lucrători I.S.U. care au efectuat mai multe verificări, căutări şi scotociri, ocazie cu care au descoperit în zona indicată de femeie – locul unde au fost priponite animalele precum şi o pereche de papuci ce aparţineau persoanei dispărute.

 Căutările persoanei au fost continuate,  în ziua de 30 iulie şi vineri, 31 iulie de poliţişti, lucrători din cadrul I.S.U. Giurgiu şi voluntari din Mihăileşti, atât în zona cu vegetaţie a lacului cât şi pe suprafaţa apei, cadavrul bărbatului fiind descoperit în jurul orei 11.00, pe suprafaţa Lacului Mihăileşti. Cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului Judeţean de Urgentă Giurgiu în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului, cu ocazia examinării sumare a acestuia nefiind observate urme de violenţă.

         Poliţiştii au întocmit în cauză un dosar penal în care efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul persoanei.