Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Giurgiu au identificat un cetăţean român care intenţiona să scoată din ţară un autoturism  furat din România.

În data de 21.10.2014, ora 08.10, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul român Adrian C., în vârstă de 37 de ani, la volanul unui autovehicul cu platformă pe care transporta un autoturism marca Nissan. La verificarea autovehiculelor în bazele de date specifice, poliţiştii de frontieră giurgiuveni au constatat că mașina  aflată pe platformă figurează ca fiind furată din România, încă din luna iunie a acestui an. Adrian C.  a declarat că a cumpărat maşina de la un cetăţean român ale cărui date de identitate nu le cunoaşte şi că nu avea cunoştinţă despre faptul că aceasta figurează ca fiind furată.

Poliţiştii de frontieră au întocmit cetăţeanului român acte premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul, în valoare de 23.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Giurgiu până la finalizarea cercetărilor. (Jurnal)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.