540x405_renault-laguna-ii-kombi-4253356

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Giurgiu au depistat un autoturism marca Renault căutat pentru confiscare de autorităţile elene.

 În data de 04.04.2016, in jurul orei 12.00la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul român Tudor O., în vârstă de 43 ani, domiciliat pe raza judeţului Ilfov, la volanul unui autoturism marca Renault, înmatriculat în Bulgaria.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile grecești la data de 01.04.2016.

Faţă de cele constatate, cetăţeanul român a declarat că a cumpărat autoturismul de la un conaţional, contra  sumei de 1.200 de euro, fără a şti că acesta este furat.

Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autovehiculul în valoare de aproximativ 8.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Giurgiu până la finalizarea cercetărilor.