Astra s-a impus pe teren propriu în fața Viitorului, scor 1-0, și a depășit Dinamo în clasament, urcând pe loc de play-off. A fost prima înfrângere pentru elevii lui Gheorghe Hagi după mai bine de trei luni.

Cele două formații au început meciul fără câțiva jucători de bază, înaintea duelurilor din cupele europene de săptămâna viitoare.

Cele mai importante ocazii ale primei reprize au fost bifate de Budescu și Morar, care au pus în pericol porțile adverse la două faze fixe, însă la pauză tabela a rămas neschimbată.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Teixeira, după aproximativ o oră de joc, grație unei pase a lui Budescu.

Astra urcă astfel pe locul 6, care asigură prezența în play-off, la trei puncte peste Dinamo, care va juca mâine pe teren propriu contra lui FC Botoșani. Viitorul rămâne lider și are în continuare un avans de trei puncte față de principala sa urmăritoare, Steaua.

Șumudică a menajat o serie de titulari, printre care Geraldo, Lovin și Takayuki, în timp ce Hagi l-a lăsat pe bancă pe Florinel Coman, înaintea meciului pe care Viitorul U19 îl va disputa în UEFA Youth League contra lui Porto.

Echipele de start:

Astra: Silviu Lung jr. – Belu, Oros, Fabricio, J. Morais – Boubacar, Săpunaru – Al. Ioniță II, Budescu, Teixeira – D. Niculae
Rezerve: Ivanov, Lovin, D. Florea, Pițian, Takayuki, Nicoară, Buș
Antrenor: Marius Șumudică

Viitorul: Râmniceanu – Benzar, Țâru, Boli, Cr. Ganea – Purece, Nedelcu, Roșu – Iancu, Morar, Chițu
Rezerve: Buzbuchi, Vâna, Fl. Coman, Dumitrescu, Hodorogea, Casap, Mladen
Antrenor: Gheorghe Hagi

FOTO: Costel Nicolae

www.gsp.ro

Intrați pe pagina noastră de facebook pentru a vedea o galerie cu imagini din timpul partidei de la Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here