bancomat-furt-skimmer-1-1Sâmbătă 25 februarie, în jurul orei 15.00, 3 cetăţeni străini , probabil bulgari, au descins dintr-un taxi înmatriculat pe Sofia (Bulgaria) şi au accesat cu carduri clonate bancomatul Raiffeisen de pe şoseaua Bucureşti. Fără a şti că erau de mai mult timp urmăriţi de un echipaj de poliţie sub acoperire , cei trei au recuperat un dispozitiv de clonare, introdus se pare anterior în bancomat cu scopul de a clona cardurile introduce în ultimele zile…Cu puţin timp înainte de ora 16.00 , în apropierea frontierei Giurgiu,  pe sensul de ieşire, echipajul pooliţiştilor sub acoperire a oprit taxiul , i-a scos pe cei trei autori ai acţiunii, i-au încătuşat, plecând cu tot cu taximetru, probabil către lorcul unde urma să continue cercetarea celor trei.

De precizat faptul că anul  trecut un grup infracţional format tot din trei cetăţeni bulgari a fost prins montând dispozitive de copiere a datelor bancare în vederea falsificării ulterioare a cardurilor.

Şi atunci , ca şi acum, cei trei autori au fost prinşi în Frontiera Giurgiu după ce în aceeaşi zi (5 iunie 2016 ) instalaseră dispozitive de „skimming”  pe un ATM aparţinând unei unităţi bancare din Bucureşti.

(Jurnal)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.