Recent  primarul Nicolae Barbu propunea în ședința ordinară a Consiliului local Giurgiu , că în cea mai recentă conferință de presă de la Primăria Giurgiu, va propune aprobarea unei hotărâri privind scoaterea la licitație de concesionare a Serviciului de transport public de călători. Nu mai putem merge, cu Tracum –  societate căreia, lunar, Primăria le plătește un miliard de lei pentru transportul pensionarilor , un privilegiu din cauza căruia a ajuns să-i urască toată lumea! Tracum se plânge că din acest motiv nu mai taie bilete, întrucât nu se urcă lumea în autobuze. De fapt, pe ei nu-i interesează nimic! În trei luni vom introduce cititoare de carduri pe autobuzele care vor prelua acest serviciu. Primăria municipiului le va da celor în drept carduri în mod gratuit. Firma câștigătoare a licitației de concesionare ne va informa lunar de câte ori pe zi se plimbă cu autobuzul un pensionar și atunci vom ști concret pe ce plătim banii. Cine va câștiga licitația vom vedea, dar firma respectivă trebuie să mărească și parcul auto și să înființeze și noi trasee de transport – a mai precizat primarul Barbu.

Heliade CĂLIN

 

 

 

2 COMENTARII

 1. PENSIONARI….. VOTATI PSD CA TOV. BASBU S-A GINDIT SA NU MAI CALATORITI GRATUIT PE MIJLOACELE DE TRANSPORT IN COMUN. VETI FI CEI MAI FERICITI DE ACUM INCOLO.

 2. Responsabilitatea privind organizarea serviciului public de transport urban revine autoritatii publice locale.
  Nu inteleg aceasta fuga de responsabilitate.
  Mai trebuie privatizat si serviciul public de alimentare cu apa si canalizare si apoi infiintata o primarie privata cu doi
  In numele principilui,,dupa noi potopul,,privatizam tot.
  Oare datele la care face referire d-l primar nu puteau fi furnizate de TRACUM sau de serviciile de specialitate ale primariei?
  Ce au facut reprezentantii municipalitatii in AGA,CA.? Au avizat reduceri de personal. Atit.
  Daca tot nu suntem in stare de nimic noi romanii,de ce nu incercam o colaborare (concesiune) cu serviciul public similar din Ruse?
  Poate atunci vom avea si o linie Giurgiu Ruse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.