badalau-beianu-530x300Foto: Un cuplu ce a jucat extrem de bine până acum rolul divorțului politic…Vom vedea însă dacă și electoratul se va lăsa sedus, în fața urnelor, de această farsă… 

 

În ultima ședință a Consiliului județean Giurgiu, de luni 4 aprilie, grupul de consilieri  PNL Giurgiu,  fără a-și argumenta poziția,  a votat alături de grupul de consilieri PSD, împotriva Proiectului de Hotărâre privind rectificarea Bugetului propriu de Venituri și Cheltuieli al județului Giurgiu, pe anul 2016.

 În acest mod giurgiuvenii asistă, volens-nolens la refacerea USL-ului la Giurgiu. În același timp se confirmă  ipoteza emisă de publicația noastră, lansată încă de acum un în urmă, conform căreia Dumitru Beianu ar fi venit la PNL tocmai pentru a aplica scenariul pus la cale de către Niculae Bădălău, acela de  anihilare a Opoziției prin îndepărtarea liberalilor autentici din partid, ce se puteau opune oricând acestei  cabale politică, facilitând în acest fel victoria social democraților la alegerile din vară. 

 Surprins oarecum de această mișcare, președintele Consiliului județean, Vasile Mustățea a fost nevoit să retragă de pe ordinea de zi alte două  proiecte ce depindeau de aprobarea primului ,  privitor la modificarea și completarea Programului cu lucrările de întreținere și reparații la drumuri județene pe anul 2016 ( anexa nr. 5 la Hotărârea Consiliului Județean nr. 6 din 08 februarie 2016) și Proiectul de Hotărâre privind modificarea și completarea Listei poziției globale ”Alte cheltuieli de investiții”, defalcată pe capitole, Buget 2016, anexa nr. 6.1 la Hotărârea Consiliului Județean nr. 6 din 08 februarie 2016.

 Iată cum, după ce Dumitru Beianu a realizat într-un timp extreme de scurt epurarea Partidului Național Liberal la Giurgiu, ascensiunea sa în funcția de lider  și iplementarea forțată a deputatului Nicolae Florian în poziția de președinte al Organizației Municipale, și respectic candidat la Primăria Giurgiu, Tică și-ai lui  își dau arama pe față , pactizând cu cei pe care îi declarau până mai ieri principalii lor adversari politici.

În acest nou context Dumitru Beianu a creat  o struțo-cămilă formată din ”foști”  membri PDL și PSD, și totodată cârpa de praf a liderului social democrat. 

(Jurnal)

 

3 COMENTARII

  1. S-ar face pres si in fata UDMR-ului din Giurgiu numai sa iasa si el macar consilier judetean ! E ultima lui sansa ! Nu-l mai faceti mare,nu i mai dati valoare, nu este niciun cal troian al psd ului . Este un PUS , peste tot, in toate functiile pe care le a avut a fost PUS !!!

  2. asa sunt politicienii, azi cu unul, maine cu altul ,si tot asa ca o femeie care se culca cu toti care ii ies in cale….adica o curva care se numeste …. politica… dar nu asa ar trebui sa fie , ci sa fie in slujba ceteteanului . acel cetatean care il voteaza, ii plateste salariul si apoi este mintit , furat si batjocorit pentru ca tace ca un prostsi inghite la nesfarsit toate hotiile si faradelegile pe care le comit cei care se intituleaza politicieni , dar care nu au nimic in comun cu politica pusa in slujba cetateanului, ei inteleg doar politica banului , a imbogatirii cat mai rapid, daca se poate intr-un singur mandat si fara scrupule.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.