shutterstock_108303329

Sezonul sărbătorilor a venit şi odată cu el vine şi atmosfera de poveste,  cadourile şi bradul de Crăciun, dorinţele rezoluţiile pentru un noul an. Loteria americană Mega Millions a intrat deja în atmosferă. Povestea acestui jackpot începea pe data de 8 noiembrie 2014 cu un jackpot de 15 milioane $. După 13 reporturi,  campioana loteriei americane pune în joc un jackpot de 142 milioane $ la extragerea de marţi, 23 decembrie 2014.

 

Ştiaţi că acum vă puteţi încerca norocul la această loterie de top a Americii şi din România, fără să plătiţi bilete de avion şi să vă deplasaţi de acasă? Liderul mondial în domeniul vânzărilor de bilete loto online, theLotter oferă tuturor fanilor de loterie din România posibilitatea de a-şi încerca norocul la extragerile de top ale lumii, inclusiv la loteriile americane Mega Millions şi Powerball.

 

Formatul de joc Mega Millions

 

Pentru a participa la extragerile loto America Mega Millions aici, alegând şase numere din două game distincte – cinci numere de la 1 la 75 şi un număr de la 1 la 15 denumit Mega Ball. Potul cel mare este câştigat de cei care ghicesc toate cele şase numere câştigătoare pentru extragerea respectivă. Dacă vreţi să lăsaţi alegerea numerelor în voia sorţii, puteţi folosi opţiunea Selectare rapidă sau Quick Pick.

 

Multiplicatorul de premii Megaplier

O opţiune interesantă oferită de Mega Millions este multiplicatorul de premii MegaPlier. Fiecare extragere are o anumită valoare de multiplicare, cuprinsă între 2 şi 5. Aceasta este cifra cu care se înmulţeşte valoarea premiilor secundare câştigate pe un bilet care au adăugat, în momentul cumpărării, opţiunea MegaPlier. Pentru a înţelege ce putere au aceste multiplicatoare, gândiţi-vă că cei care ghicesc toate cele 5 numere loto America Mega Millions şi au ales Megaplier când au cumpărat biletul, pot încasa un premiu la categoria a II-a cuprins între 2 şi 5 milioane $, în funcţie de valoarea Megaplier, în loc de valoarea standard de 1 milion de dolari. Diferenţa se simte cu siguranţă!