Joi 29 octombrie, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Giurgiu a organizat Topul firmelor giurgiuvene care a nominalizat peste 500 de societăţi, mari, mici şi mijlocii. Preşedintele Camerei, Alexandru Epângeac ne spunea că, de la un an la celălalt, numărul celor intraţi în top este din ce în ce mai mare, sperând ca această criză pe care o traversăm cu toţii să marcheze cât mai puţin activitatea şi bugetul celor ce de la un an la altul au menţinut standardul calităţii producţiei şi serviciilor.

Ca în fiecare an şi de data aceasta s-au folosit pentru alcătuirea clasamentelor grupele de activitate, lucrându-se cu următorii indicatori: Cifra de afaceri, profitul din exploatare, rata profitului, eficienţa utilizării resurselor umane, efortul de dezvoltare, eficienţa utilizării capitalului angajat, venituri realizate din export etc. Trofeul pentru „Distincţia pentru Excelenţă a fost acordat unui număr de 29 de firme dintre care amintim: Shipyard ATG, Dunapref SA, Ghe. Ştubeanu 2000 SRL, Lucmar SRL, Farinsan SA, Consig SA, Panesim SRL şi altele.

Diploma de Onoare a fost adjudecată de 15 firme, o parte dintre acestea regăsindu-se şi în clasamentul “Distincţiei pentru excelenţă”. În ciuda greutăţilor financiare reclamate de cea mai mare parte a agenţilor economici giurgiuveni

s-a reuşit întocmi şi o tradiţionalului Top al celor „100 cele mai importante firme” în funcţie de cifra de afaceri.

Aşa cum ne mărturiseau mulţi dintre participanţii la această „Gală” a trudei de un an, după amiaza de joi a fost o reuşită, un sfârşit de zi pe care nominalizaţii top-urilor alcătuite l-au încheiat la un pahar de vin şi în compania muzicii de petrecere, elementele specifice unor astfel de manifestări sărbătoreşti.

Redacţia