Ca în fiecare an, Camera de Comerţ şi Industrie a Judeţului Giurgiu organizează joi, 23 noiembrie, Topul Judeţean al Firmelor – Gala Laureaţilor.

Din cele 5405 bilanţuri procesate pentru acest eveniment, au fost selectate un număr de 890 de firme, la nivel naţional.

„Avem un motiv de mândrie, pentru că numărul firmelor selectate pentru anul acesta este cu 120 mai mare faţă de ediţia de anul trecut. De altfel, pe lângă clasamentul propriu-zis, vom mai avea o surpriză: vom acorda o serie de diplome speciale. Este vorba despre o diplomă pentru anul 2016, o diplomă de excelenţă pentru trei ani consecutivi pe locurile I, II sau III, precum şi o diplomă de onoare pentru firmele care, timp de cinci ani consecutivi, s-au aflat pe podium”, declara preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Giurgiu, Alexandru Epângeac.

Totodată, acesta a mai precizat că a fost întocmit şi un clasament al primelor 200 de firme ce activează în judeţul nostru, clasament la care s-a ţinut cont de cifra de afaceri realizată în anul 2016.

„Trebuie remarcat un aspect foarte important pentru dezvoltarea mediului de afaceri din judeţul Giurgiu. Aici vorbim despre un număr de 74 de firme din Giurgiu selecţionate în topul naţional, dintre care aproape o treime, 24 de companii, sunt clasate pe locurile 1, 2 sau 3!”, a mai precizat preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Giurgiu.

Evernimentul organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Giurgiu va fi găzduit, începând cu ora 17,00, de restaurantul Perla din Portul Giurgiu.

(Jurnal)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here