Imagini inline 5

Joi 27 noiembrie, la restaurantul D’ Alexia, într-un cadru select, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Giurgiu a organizat o întâlnire a oamenilor de afaceri giurgiuveni derulată sub genericul TOPUL FIRMELOR JUDEŢULUI GIURGIU – 2013 . Amfitrion desăvârşit domnul Alexandu Epângeac, preşedintele camerei şi-a întâmpinat oaspeţii încă de la intarea în local, primindu-i cu un zâmbet cald şi o mână întinsă cordial. Scopul acestei întâlniri a fost acela de decernare a unor diplome de recunoaştere a muncii prestate de anumite firme giurgiuvene, muncă în urma  căreia s-au situat datorită rezultatelor economice obţinute în anul 2013 în topul fruntaş al firmelor giurgiuvene.

Înainte de înmânarea diplomelor şi  banchetul propriu zis,  domnul Alexandru Epângeac a dorit să le adreseze câteva cuvinte de bun venit oamenilor de afaceri giurgiuveni, parlamentarului prezent domnul deputat Nicolae Florian şi autorităţilor locale prezente la eveniment spunând : “ Doresc să salut prezenţa domnului deputat Nicolae Florian, a domnului primar Nicolae Barbu, a domnului vice primar Alexandru Vladu, de asemenea salut cu deosebit respect prezenţa tuturor oamenilor de afaceri fără de ajutorul cărora nu ar fi fost posibilă realizarea acestui top al firmelor din judeţul Giurgiu pe anul 2013. Aşa cum vă spuneam, organizăm astăzi cel mai important eveniment al anului din judeţ.

Topul firmelor a ajuns pentru Camera de Comerţl Giurgiu, la ceas aniversar, acum la cea de-a 21 ediţie,   Camera  Vă  întrebaţi probabil de ce am spus aniversar,  deoarece în data de 30 septembrie s-au împlinit 150 de ani de când domnitorul Alexandru Ioan Cuza a semnat Legea de înfiinţare a Camerelor de Comerţ. La articolul 1 din lege se preciza că se va aşeza câte o cameră de comerţ în toate porturile şi oraşele principale ale ţării. În oraşul nostru Camera de Comerţ şi-a început activitatea în anul 1867. Această activitate a fost întreruptă în anul 1949 şi a reînceput să funcţioneze din nou în anul 1990. În cei 24 de ani de la reluarea acţivităţii Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Giurgiu a fost permanent în relaţii cu cei care au dorit să-şi înceapă o afacere, iar unul dintre obiectivele principale a fost ca promotor al dezvoltării economice locale, promovarea firmelor la nivel local, naţional şi internaţional.

Top 2013 este o competiţie în afaceri care an de an câştigă faimă şi prestigiu – a spus în încheiere domnul Alexandru Epângeac , felicitându-i pe toţi laureaţii, indiferent de locul ocupat şi dorindu-le  tuturor multă sănătate şi succes în afaceri. Primul edil al oraşului Nicolae Barbu şi-a amintit cu această ocazie că a fost om de afaceri şi că doar de puţină vreme este bugetar, dar nu va uita niciodată de unde a plecat şi locul unde se simte cel mai bine este în mijlocul oamenilor de afaceri.

După acest moment s-a trecut la înmânarea diplomelor top 200, diplomelor de onoare şi distincţia de excelenţă reprezentanţilor firmelor clasate pe primele locuri dintre care amintim numai câteva –  Diplomă Top 200 – Azochim  SRL – Gebruder Weiss SRL – Voestalpine SRL – Kuehne+Nagel SRL – Turist Service SRL – World Comm Trading Gfz SRL – Klg Europe Logistics SRL – Fit Distribution SRL – Farinsan SA – Uco Ţesătura SRL – Shipyard ATG Giurgiu SRL – Construct Plus SRL. – Nova Force SRL – Delta Gas SRL – Top Technology SRL …

Diplomă de onoare – AMM SRL – Agrozootehnica SA Adunaţii Copăceni – Apa Service SA – Archivum SRL – Best Image Agency SRL – Com Impex Vulturul Negru SRL – Confor Construct SRL – Tano Prod Impex SRL – Top Tehnology SRL- Ghe Ştubeanu SRL –Nova Force Tehnic SRL – Nova Force SRL – Delta Gas SRL …

Distincţia de excelenţă – AMM SRL – Andi SOFT SRL – Apa Service SA – Delta Gas Cov SRL – Ghe Ştubeanu 2000 SRL – Nova Force SRL – Tano Prod Impex SRL – Top Technology SRL…

De asemenea firma  SC PATY SRL care editează publicația Jurnal Giurgiuvean a fost clasată pe locul întâi în topul firmelor din anul 2013, primind şi diplomă în acest sens. Odată cu terminarea acestui moment de premiere, oamenii de afaceri s-au destins cu o formaţie adusă tocmai de la Turnu Măgurele în al cărei repertoriu se găseau toate genurile  ce puteau satisface şi cele mai exigente gusturi muzicale. Muzica şi buna dispoziţie marcată de perechile de dansatori a continuat până târziu în noapte… (I.C.MANDU)  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.