În rândurile ce urmează vă vom prezenta punctul de vedere asumat al preşedintelui PLR Giurgiu, domnul  Toma Petcu, dat în exclusivitate pentru publicaţia noastră, legat de succesul avut în judeţul Giurgiu şi eşecul înregistrat la nivel naţional al  PSD-ului şi al partidelor aflate în alianţă care l-au susţinut pe domnul Victor Ponta, cu ocazia alegerilor prezidenţiale,  despre care a spus :

Atât succesul cât şi insuccesul ni-l asumăm împreună cu colegii de la PSD alături de care am făcut campanie în turul doi.Vorbind punctual de Giurgiu,consider că rezultatul a fost foarte bun, atât în municipiu,cât şi în judeţ.Îi felicit pe colegii din PSD Giurgiu pentru rezultatul obţinut şi în mod deosebit le mulţumesc colegilor mei din PLR care au muncit foarte mult în această periodă de două luni pentru rezultatele obţinute atât în primul, cât şi în al doilea tur. Doresc de asemenea să le transmit colegilor din PLR că este foarte important  să continuăm împreună proiectul început acum patru luni de zile, care cu siguranţă va fi unul de succes la alegerile locale din 2016. Referitor la rezultatele de la nivel naţional, consider că am fost total nepregătiţi pentru tipul de alegător din anul 2014, un alegător care nu a mai ţinut cont de afişe şi banere,  care nu a mai ţinut cont de culoarea politică a primarului din localitate  şi care s-a lăsat influenţat de un  motiv inventat  de aşa zisa nerespectare a dreptului  la vot în diaspora, “nerespectare” care a fost foarte bine mediatizată  de propaganda PDL-isto PNL-istă. Sper ca acest lucru să nu se transforme peste cinci ani într-un regret pentru majoritatea tinerilor care au votat cu Klaus Iohannis, deoarece sunt ferm convins  că au fost manipulaţi în 2014 – a conchis domnul Toma Petcu. (I.C.MANDU)

5 COMENTARII

 1. Ai imbatranit prea repede si extrem de urat prietene alaturi de toti perdantii pe care i-ai sustinut in alegeri fie ca este vorba de liberalul Iliescu, care in realitate este bolnav de dictatura, fie ca sustii un smecheras fost gainar care acum pozeaza intr-un politician versat. Sincer ai potential,insa ti-l irosesti inutil. Giurgiu pe harta tarii nu reprezinta decat penultimul oras din tara, asa ca sincer motive de mandrie nu aveti.
  Nu stiu daca si primarii care au trecut ca niste naivi la PSD se mandresc tot atat de tare. Voi chiar sunteti mandri ca manipulati un oras sarac, murdar, plini de someri, lipsit de investitii?
  Ce paradox sa fi castigator intr-un oras de perdanti la nivel national.

 2. In esenta oamenii au ales intre alianta ( PSD+ mici sateliti ) care ridica tradarea la rang de lege (Legea migratiei) si o alianta ACL creditata cu sansa a 2-a al carei bazin electoral nu dorea decat dreptul elementar de a vota.
  Mediatizarea celor intamplate in primul tur in diaspora nu a facut decat sa „trezeasca ” oamenii.
  Cred ca putem spune ca azi 18 nov este ziua a 2-a a unei noi ere.

 3. Esti un bun politician, ai carisma, esti un bun orator pacat insa de politicienii pe care alegi sa ii sustii. Succesul si insuccesul trebuia sa ti-l asumi alaturi de PNL.

 4. Ce nu inteleg liderii PSD si PLR ( asociatie de sustinatori ca inca nu sunt partid politc), este faptul ar trebui sa o lase mai usor cu succesul lor in Giurgiu ca am avut alegeri prezidentiale si ca atare scorul lor” astronomic” nu face doi bani. 67% nici macar nu este un scor bun daca socotim ca au aproape toti primarii iar domnul Badalau a cam luat bataie( electoral vorbind) la Bolintin si in nordul judetului. Presedintele Romaniei deci nu a fost ales de giurgiuveni, dar sunt convins ca va ajuta insa judetul Giurgiu sa iasa din ” ceata rosie” ce tine populatia in saracie. Ramaneti dragi PSD-isti cu gasca de primari fugari ca noi PNL -ul de vom gasi tineri onesti care sa fie in urmatorii doi ani primari, consilieri si functionari ai statului. Tinerii merita mult mai mult decat voi si primarii traseisti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here