arestDoi tineri de 28 şi respectiv 31 de ani au fost arestaţi după ce au agresat-o şi violat-o pe mătuşa unuia dintre cei doi.  ‘Poliţiştii Postului de Poliţie Singureni din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Călugăreni, judeţul Giurgiu, au fost sesizaţi prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, de un bărbat din comuna Singureni, judeţul Giurgiu, că o femeie de 58 ani, din aceeaşi localitate a fost victima infracţiunii de viol”, a declarat marţi,  purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Giurgiu, Cristian Şuţă.

În urma cercetărilor s-a stabilit că unul dintre tineri, nepotul femeii, a chemat-o pe aceasta la locuinţa sa sub pretextul că tatăl lui are ceva de vorbit cu ea. Aici, nepotul, împreună cu un alt tânăr din comuna Stejaru, judeţul Teleorman, au agresat-o şi violat-o.

La un moment dat, femeia a reuşit să fugă pe stradă şi a alertat autorităţile.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu pentru acordarea de îngrijiri medicale şi ulterior a fost prezentată la Serviciul de Medicină Legală Giurgiu, pentru efectuarea expertizei medico-legale.

Ce doi tineri au fost reţinuţi pentru 24 ore, fiind cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de viol, iar marţi, Judecătoria Giurgiu a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile, fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Giurgiu.

Acesta este al doilea caz de viol înregistrat în comuna Singureni după ce în urmă cu câteva zile un învăţător din localitate a fost reţinut pentru agresiuni sexuale asupra minorilor.

AGERPRES