palimaru-2Cu puţin timp înainte de reunirea lotului, se vorbeşte tot mai mult despre inerentele transformări pe care un club de fotbal le resimte la nivelul lotului de jucători într-o perioadă de pauză competiţională.

Surse din interiorul clubului afirmă că în acest moment se poate vorbi despre un număr de trei jucători care nu se vor mai regăsi în lot odată cu începerea returului.

Fundaşul Vasile Tatarciuc şi atacantul Robert Kurtuly (ambii sosiţi la echipă în februarie 2009) precum şi mijlocaşul Augustin Ivaşcă (achiziţionat în urmă cu şase luni) sunt, se pare, cei vizaţi, o hotărâre urmând a fi luată după 11 ianuarie.

ÎNTĂRIRI CU JUCĂTORI

DE “A”

La capitolul achiziţii, chiar dacă se are în vedere posibilitarea unui inedit “implant” sudamerican, tot jucătorii autohtoni vor reprezenta interes sporit din partea Dunării.

Se pare că într-o primă fază, un număr de şapte sau opt jucători noi vor urma să fie testaţi, trei sau patru dintre aceştia urmând a fi opriţi pentru cantonamentul de la Băile Olăneşti.

Concret, oficialii giurgiuveni caută soluţii pentru banda stângă, pentru centrul terenului şi atac, dorinţa lui Marin Barbu fiind şi aceea de a coopta un al treilea portar, dat fiind faptul că în acest moment nu se poate vorbi despre o soluţie viabilă de la centrul de juniori.

După informaţiile pe care le obţinem în acest moment, cel puţin doi dintre cei care vor fi testaţi sunt jucători care au evoluat în prima ligă. Cel mai important nume vehiculat este acela al atacantului originar din Botoşani, Clement Pălimaru (24 ani) jucător la Politehnica Iaşi, dar care a fost împrumutat anul trecut la Petrolul Ploieşti, iar în prima jumătate a sezonului la Cetatea Suceava.

Recunoscut drept o fire dificilă, Pălimaru (fost internaţional de juniori) este dorit cu insistenţă la malul Dunării de tehnicianul Marin Barbu (cel care a discutat personal cu jucătorul moldovean) fiind văzut drept jucătorul perfect care să creeze concurenţă în avanposturi.

<!– /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:””; margin:0in; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:”Times New Roman”; mso-fareast-font-family:”Times New Roman”;} @page Section1 {size:8.5in 11.0in; margin:1.0in 1.25in 1.0in 1.25in; mso-header-margin:.5in; mso-footer-margin:.5in; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} –>

Bogdan VLADU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here