Tatăl copilului care „ţine sub teroare o şcoală întreagă” vine cu un drept la replică

12 Raspunsuri

 1. Iulian spune:

  Asa e la Giurgiu, viata e complexa!

 2. parinte spune:

  Domnule Părinte de copil, cu tot respectul, ați dus mult prea departe această situație și ați făcut rău în primul rând copilului dumneavoastră, toată această tevatură (mie mi se pare grotesc), copilul la psiholog, filmarea în timpul orelor de curs, bilețelele sau ”DELAȚIUNEA”, plângeri penale, ”Călugărița porno ….” Dumnezeule este groaznic unde ați ajuns. Ce credeți că veți rezolva cu această vendetă asupra unui cadru didactic sau cum doriți dumneavoastră să-i spuneți, cum se va dezvolta copilul dumneavoastră cu așa circ mediatic. Nu am mai auzit așa ceva, este absurd unde ați ajuns. Să presupunem că profesoara va fi dată afară din învățământ. Credeți dumneavoastră că situația se va remedia pentru acest copil? Credeți că dacă sunteți într-o anume funcție și vă ”încordați mușchii” rezolvați astfel de probleme? Vă spun că ați greșit foarte tare. Copilul va înțelege în mod greșit că are părinți puternici care fac praf tot ce le iese în cale. Este doar o părere….. Procedați cum credeți de cuviință. Eu țineam foarte departe copilul de acest scandal. Prin orice metodă. Sunteți totuși o familie de intelectuali găseați soluția. Eticheta de pe spatele sau fruntea copilului se va dezlipi greu. Asumați-vă această stare de fapt. Îmi cer scuze pentru tot ce am spus dacă vă deranjează. Înainte de toate suntem părinți și avem o mare responsabilitate privind educația copiilor. Vă doresc să depășiți cu bine această situație iar copilul să crească frumos și sănătos, să vă bucurați de el.

  • eugen spune:

   Nu înțeleg ! Dacă nu v-a cerut nimeni părerea de ce instantaneu, v-ați poziționat de o parte a problemei ! Probabil sunteți cadru didactic și susținător al proverbului ,,corb la corb, nu-și scoate ochii,,. Pentru noi ignarii, care mai aflam dintr-o sursă sau alta că la CN Maiorescu lucrurile nu merg așa cum ar trebui, ar de bun augur să aflăm și numele așa zisei diriginte pentru a evita să ne educe copii în stilul 0215 !
   Pentru că nu cunosc în amănunt ,,speța,, mă opresc pentru a nu comite aceeași greșeală ca și dvs.

 3. dreptate spune:

  Vă rog să fiți obiectiv și să publicați toate comentariile. Titlul este altul față de ce ați publicat !

 4. Alt parinte spune:

  Romanului tot timpul i-a placut circul. Se doreste stricarea reputatiei unui cadru didactic pe baza ” adevarului” unui singur parinte. Unde sunt parintii celorlalti copii din clasa? Ce parere au? Daca diriginta estea asa groaznica, mi se pare normal sa mai fie parinti nemultumiti ! Unde sunt? A reusit dansa sa-i intimideze pe toti? De ce a trebuit sa se faca acest circ? Mai avem si legi in aceasta tara si asa cum avem drepturi , avem si obligatii, ca si elevi, ca si parinti si cadre didactice. Chiar toti ne-am facut partea cum trebuie?

  • Un oarinte spune:

   25 de familii o susțin pe doamna diriginta, deoarece nu a greșit cu nimic!Este un cadru didactic exemplar!

 5. părinte spune:

  Aveți dreptate Domnule Eugen m-am poziționat extrem de corect și normal – DE PARTEA COPILULUI – el și numai el contează în această situație (bineînțeles și colegii săi). Nu contează nici părinții, nici profesorii, nici eu și nici dumneata. Dacă nu înțelegi poți să-ți vezi de treaba dumitale, poate chiar ai treabă și noi te reținem.

 6. Un parinte! spune:

  Dacă copilul este „traumatizat” așa de rău de doamna diriginta și de colegii copilului,dc părinții acestui copil îl mai lasă în acea clasa?dc nu îl muta?

 7. Părinte spune:

  De unde știe părinții acestui copil ca diriginta a dat ariciului la ziar??De dc acuza o persoana fără probe?

 8. Parinte spune:

  Ceilalți părinți au, probabil, lucruri mai bune de făcut decat să urmarească circul inițiat de parinții copilului care ” ține sub teroare o școală întreaga”.
  S-au săturat si petiții la toate autoritățile pentru înlăturarea lui din această clasă la care primesc răspunsuri negative deoarece acest copil a perturbat întregul an școlar prin atitudinea sa incurajat de părinți.
  Inclusiv de la ” unitatea de parchet ” care a clasat cazul pe motiv că simpla declarație a părintelui în cauză că deține filmări cu copiii noștri nu e incriminatorie.
  Probabil procurorul în cauză plătit din banii statului ce se crede de drept nu are televizor, imginile cu pricina fiind difuzate in repetate rânduri pe un post national de televiziune.
  Ceilalți părinți au semnat în UNANIMITATE ca profesoara in cauza este un cadru didactic de excepție iar propunerile de a cumpăra cadouri costisitoare au venit tocmai din partea mamei acestui „copil care…” , probabil pregătind terenul pentru ce va urma, ceilalți părinți nefiind de acord cu acest lucru.
  Oare acestor părinți,cu un statut social mai puțin bine definit decât ai copilului în cauză, de ce nu li se pare normal ca NISCAI intelectuali sa dețina imagini și filmări cu copiii lor și să permită în continuare acest BIG BROTHER autohton?
  Specialitate acestui copil este provocarea colegilor și a cadrelor didactice pentru ca, mai apoi, reacțiile acestora să fie filmate, scoase din context și folosite impotriva lor.
  Departe de mine gândul de a acuza acest copil care nu are discernământ, pentru care familia e un lucru sfânt, ca și pentru ai noștri, și acționează așa cum este sfătuit de către părinți.
  Cu riscul de a mă repeta, ceilalți parinți susțin în UNANIMITATE cadrul didactic respectiv.

 9. Parinte spune:

  Stimate Domnule Veres daca dumneavoastră considerați că o căciulă pe care scrie Cocaine & Caviar reprezintă că acel copil care o poarta de droghează vă întreb: Când copilul dumneavoastră amenință copii in clasa că ia pistolul lui tata și vă împușc pe toți „pac,pac,pac” asta înseamnă că copilul dumneavoastră este criminal??????? Când copilul dumneavoastră amenință copii că îi spune lui mama și îi dă în judecată asta ce reprezintă?????? Și as mai avea multe exemple de dat și întrebări de pus. Dar cred că este suficient și poate răspundeți .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *