În perioada 13-15 iulie se va desfășura la GIURGIU a V-a ediție a SUPERLIGII PRIETENIEI, un campionat național de fotbal 5+1 ce reunește echipe din Timișoara, Sibiu, Târgu Jiu, Târgu Mureș, Piatra Neamț, Brașov, Oltenița, București și 5 echipe giurgiuvene (Forest Bicu, ACS Pro, Energia Remuș, Salvatorii și Șoimii Ghizdaru)! Deși turneu național, ne bucurăm și de prezența a două echipe din Bulgaria.Vă așteptăm să ne susținem împreună favoriții și să demonstrăm că un mic oraș dunărean poate fi o gazdă excelentă!

Competiția începe vineri, 13.07.2018, la ora 16.00 cu o ședință tehnică, urmată de festivitatea de deschidere ce va avea loc pe terenul 2 al Complexului Sportiv ”Marin Anastasovici”; după ora 17.00 se dă startul la fotbal! Până la ora 21.00 se vor juca primele meciuri ale competiției.

Acestea vor fi transmise LIVE și se vor face fotografii; dacă nu puteți ajunge la teren, ne găsiți pe facebook, pe paginile Federația Sportivă Română Liga Prieteniei și pe Liga Prieteniei – Giurgiu.

Sâmbătă se joacă începând cu ora 9.00, iar după ora 20.00 toți particianții se vor bucura de o petrecere pe cinste, având astfel posibilitatea de a se cunoaște mai bine și de a lega prietenii!

Duminică se reiau meciurile, iar finala, care va începe la ora 14.30, va fi urmată de festivitatea de premiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.