Așa cum fusese anticipat  cu câteva săptămâni în urmă,  iată că în sfârșit s-a întâmplat: subprefectul Fabian Țârcă a fost schimbat din funcție.

Joi, după apariția în Monitorul oficial al acestei decizii, Fabian Țârcă a fost destituit din funcție fără nicio altă explicație și înlocuit de Adriana Puțaru, până acum șefa Serviciului juridic din partea Prefecturii Giurgiu și în același timp o apropiată a prefectului Nina Lavinia Crișu.

Ascensiunea Adrianei Puțaru are la bază susțin mulți loialitatea manifestată față de binefăcătoarea ei, Lavinia Crișu. Puțaru a înlocuit-o pe Liliana Băiceanu după ce aceasta din urmă a fost abuziv demisă din funcție. Așa cum vă informam într-un material anterior Băiceanu a chemat-o atunci în instanță pe Lavinia Crișu, proces pe care în final l-a câștigat urmând ca prefectul să îi plătească o sumă importantă de bani.

Prefecta nu uită și nu iartă!

Pentru a se răzbuna pe Liliana Băiceanu , spun gurile rele, Lavinia Crișu a dispus cu ceva timp în urmă un control la Primăria comunei Stănești unde secretar al  instituției este chiar Costel Băiceanu, soțul Lilianei Băiceanu!

Coincidență sau nu din echipa de control descinsă aici, a făcut  parte și Adriana  Puțaru , ”brațul armat”  al prefectei Lavinia Crișu.

Aceleași guri rele mai susțin că ar exista intenția ca secretarul Primăriei Stănești, Costel Băiceanu,  să fie ”aruncat la lei”,  în Comisia de Disciplină , urmând ca acesta să fie în cele din urmă concediat. Vom trăi și vom vedea dacă zvonurile se vor  confirma sau nu… 

(Jurnal)

 

1 COMENTARIU

  1. Razbunari si iar razbunari, dar pentru oameni nu fac nimic. Sta sa cada pe noi cladirea prefecturii si nimeni nu ridica un deget. a inceput sa creasca copaci in interiorul ei iar din cauza balariilor ne manaca serpii pe cei care stam langa fosta cladire a prefecurii. pe asta cand o terminati madam prefect??

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.