Pe 1 august, ora 14.00, poliţiştii Postului de Poliție comunal Slobozia au fost sesizaţi de către D. ION, de 65 ani, că în noaptea de 1/2 iunie, un consătean de-al său a pătruns în curtea locuinţei sale din comuna Slobozia, de unde i-a furat mai multe bunuri. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că la începutul lunii iunie D. Ion îi solicitase lui E.ADRIAN-IONUT, de 24 ani, să-i cumpere o cantitate de carburant. În noaptea de 1/2 iunie suspectul a venit la locuinţa lui D. ION pentru a-i aduce carburantul . Profitând de faptul că acesta dormea, şi de faptul că îi știa foarte bine acestuia gospodăria întrucât anterior lucrase la locuinţa acestuia, aflată în construcţie, i-a furat dintr-un garaj al locuinței o cameră video, un acumulator auto, o pompă submersibilă şi o trusă bormaşină cu percutor şi accesorii, pe care le-a scos în afara locuinţei.

După ce proprietarul locuinţei a fost trezit şi după ce i-a lăsat combustibilul, a transportat bunurile la domiciliul său obiectele furate.
Din prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 3.000 lei, poliţiştii au reuşit să recupereze doar trusa de bormaşină cu percutor şi accesorii, care a fost predată părţii vătămate. Faţă de suspect poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here