F2

Recent , referindu-se la lucrările din Cartierul Ramadan, primarul Nicolae Barbu a declarat:  În curând acestea vor fi scoase la licitație dar, pentru că există și un ”dar” , precizez că am constatat că după introducerea Taxei de habitat aici s-au descoperit mai multe nereguli! A ieșit la iveală faptul că s-au construit 35 de case fără nicio autorizație sau act! Pentru acestea nu se plătește taxe și impozite și nimic altceva! Eu am să mă țin de cuvânt și față de construirea trotuarului și față de circulația mijloacelor grele de transport… dar trebuie să înțeleagă și acești cetățeni că trebuie să plătească și ei taxe și impozite, la fel ca toți giurgiuvenii.

În locul celebrelor gărdulețe din fier forjat, de pe Șoseaua București, pentru care am fost foarte criticat de toată lumea întrucât le-am scos , doresc să vă spun că în toamnă spre trotuar vom planta un singur rând de trandafiri, care să țină loc de gard viu, ca să nu fugă copii pe stradă, iar spre șosea vom planta gazon. Așa vom avea și spațiu verde și nici nu vom mai avea probleme iarna cu zăpada și clorura de calciu, care distruge trandafirii cum spun unii! – a mai precizat primarul municipiului, Nicolae Barbu.

(Heliade CĂLIN )    

5 COMENTARII

  1. Incompetenta , conruptie ori nepasare. Primaria are in cadrul aparatului ei administrativ un birou care ar trebui sa verifice autorizatiile de constructie si documentele aferente, iar in cazul constatarii lipsei acestei documentatii se aplica amenenzii uriase pentru lipsa autorizatiilor de constructie. Sunt numeroase constructii ridicate ilegal ,primaria nu a luat nicio masura explicatiile sunt multiple insa rezultatul este acelas. Verificati autorizatia de constructie si proiectul casei ridicate pe B-dul Mihai Viteazu imobil ridicat langa firma care apartine familiei CENGHER, verificati vila ridicate in spatele OFICIULUI Postal de pe Bucuresti langa ghena de gunoi. Domnule PRIMAR VA TREBUI CEVA TIMP SA CONSTATATI CATE NEREGULI SUPERVIZATE DE INSTITUTIA PE CARE O CONDUCETI EXISTA IN GIURGIU. MOTIVUL INCOMPETENTEI SI AL CONRUPTIEI EMANA DIN ANGAJARILE PE CARE LE FACETI PE CRITERII CARE NU AU LEGATURA CU PROFESIONALISMUL SI ISTORICUL EDUCATIONAL CI PE BAZA CARNETULUI DE PARTID, AL LEGATURILOR DUBIOASE FIE DE RUDENIE, FIE AMOROASE, FIE DE PARTID. Exemplul cel mai bun il constituie noua angajare a fostei directoare de la o banca o persoana controversata ROXANA, pe care dvs ati angajat-o jurist. Care au fost criteriile, cum a obtinut postul? Poate domnul Tincu ne va ajuta sa obtinem raspunsurile

    • De cand cu „succesuri „,nu mai suntem siguri daca se scrie ” co(n)ruptie „sau „coruptie”, „bra(n)conier” sau „braconier”,”almanahe” sau „almanahuri” si alte asemenea „perle „ale limbii romane pe care le fac nu numai liceeni la „BAC”! Dar avem la indemana chiar DEX online la o adica,in caz ca nu mai suntem siguri de un cuvant .

  2. O directoare de banca se angajeeaza jurist la Primarie..? Roxana nu este individa care a pendulat printre membrii familiei Ujeniuc, tatal , fiul, cumnatul. Bine , ea a mai pendulat si prin alte familii, ii plac ceasurile cu „”CUC””.
    Dar cum a ajuns la Primarie… datorita abilitatilor profesionale, poate se da si proba practica mai nou, care o fi baremul ?……Cu siguranta domnul Primar ne va lamuri, fiind o achizitie de succes, nu orice director de banca s-ar umili sa vina jurist la Primarie decat daca ar avea un salariu mare si spete cu mize importante.

  3. CORÚPȚIE, corupții, s. f. 1. Abatere de la moralitate, de la cinste, de la datorie. 2. Desfrânare, depravare. [Var.: (înv.) corupțiúne s. f.] – Din fr. corruption, lat. corruptio, -onis.
    Daca unul dintre cititori poate a tastat gresit nu cred ca este o tragedie, Sunteti atat de critici cu lucruri care sunt convins ca pot fi corectate si nu reprezinta un act de ignoranta ci poate neatentia cauzata de tastarea in graba a unui mesaj.. Insa privind atat de mult la forma ati uitat fondul problemei si tema dezbatuta, poate ar trebui sa va uitati cu aceeasi atentie si in codul penal la limitele de pedeapsa pentru functionariii care comit abuzuri in functie, neglijenta in serviciu,…

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.