Purtătorul de cuvânt al PNL Giurgiu, Ionel Muscalu, a confirmat, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute vineri, 5 martie, faptul că Delegaţia permanentă a Partidului Naţional Liberal a aprobat modificarea statutului.

Actualul preşedinte al liberalilor şi totodată principalul favorit pentru un nou mandat, Crin Antonescu, a reuşit să îşi convingă colegii pentru ca votul de la Congresul ordinar din data de 6 martie să se facă pe liste şi nu individual.

“Organizaţia noastră va fi reprezentată la Congres de 50 de persoane, toate cu drept de vot. Suntem cea mai numeroasă organizaţie datorită rezultatelor obţinute în ultimul ciclu electoral” a declarat Ionel Muscalu.

Acesta a fost completat de senatorul Vasile Mustăţea, care a precizat că votarea unor liste ale candidaţilor la preşedinţia partidului este una democratică. “Am susţinut organizarea alegerilor pe moţiune şi cu listă în ideea că o echipă are o coerenţă mai mare. Echipa are obligaţia de a-şi asuma activitatea, atât aspectele pozitive cât şi cele negative. La sfârşitul mandatului ştim cine este vinovat” a declarat Vasile Mustăţea.

Întrebaţi dacă Lucian Iliescu se regăseşte pe lista lui Crin Antonescu pentru funcţia de vicepreşedinte al PNL, cei doi membri ai organizaţiei de la Giurgiu au evitat să ofere un răspuns concret.

“Dacă cineva din organizaţia noastră ar merita o astfel de funcţie, numele acestuia nu poate fi decât Lucian Iliescu. Astăzi se va face publică această listă, care cuprinde pe lângă funcţia de preşedinte, 15 vicepreşedinţi şi 17 membri” a mai spus Ionel Muscalu, acesta declarând că delegaţia de la Giurgiu îl va susţine “en corpore” pe Crin Antonescu.

Bogdan VLADU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here