costel-dumitru-floresti-stoenesti-foto-2-530x300 (1) Deși un blog local  titra zilele trecute  Breaking News: Constantin Dumitru și-a pierdut definitiv calitatea de primar,  îi anunțăm  pe urechiști că sursele  lor de inspirație nu sunt  documentate.  Sau poate fac și ei parte tot dintre tonomatele media care  scriu ceea ce li se comandă.

Așa că primarul comunei Florești Stoenești ce fusese declarat incompatibil de ANI  continuă să rămână pe funcție, în ciuda denigratorilor săi.  Tribunalul Giurgiu   s-a pronunțat  marți 15.09.2015 în dosarul său, nr.918/122/2015,  dosar ce are ca obiect : anulare act administrativ!  Soluția dispusă de instanța  investită cu această cauză a  hotărăt  astfel,  cităm: Respinge contestaţia ca nefondată.  Respinge cererea de suspendare a efectelor Ordinului Prefectului nr.147/29.04.2015, ca nefondată. Cu drept de a formula recurs în termen de 15 zile de la comunicare pe fond şi 5 zile de la comunicare pe capătul de cerere privind suspendarea, cereri care urmează a fi depuse la Tribunalul Giurgiu.

Document: Hotărâre  344/2015  15.09.2015.

Lecturând sentința dispusă este evident că cei care au redactat știrea ,  furați de euforia informației prețioase, de ultimă oră primită (oare din partea cui?), au uitat probabil să mai verifice  informația și implicit sursa.   Dacă este  dezinformare, ostilitate sau rea-intenție din partea  blogger-ului este greu de stabilit, însă un lucru este cert : chiar și blogger dacă te numești  ai obligația de a verifica mai întâi informația și abia apoi să arunci cu piatra. În privința primarului Costel Dumitru vestea ne bucură prin faptul că îl cunoaștem ca pe un om gospodar, onest și oricând dispus să își ajute semenii. Suntem convinși că scăpat  deocamdată de sub presiunea acestor suspiciuni, Costel Dumitru  va putea să ducă la capăt proiectele pe care le-a început în comună. S-auzim de bine…dar nu de la bloggeri!

(Jurnal)