DSC02062 (1)Marți, 30 august, managerul Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, dr. Elena Dinu, a organizat o conferință de presă în cadrul căreia a anunțat că instituția pe care o reprezintă a primit, în mod oficial, Ordinul de acreditare din partea Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate, în urma vizitei de acreditare desfășurate în luna februarie a acestui an:

Este o ”hârtie” pentru care s-a muncit din greu și pentru care toată echipa managerială și medicală a SJU Giurgiu a făcut eforturi mari, a declarat dr. Dinu, adăugând: Acest Ordin de acreditare nu înseamnă însă că am scăpat de griji, ci, dimpotrivă, ne obligă, practic, să menținem și să creștem standardele pe care ANMCS le impune și pe care le va verifica periodic de acum înainte. Aș vrea, cu această ocazie, să mulțumesc tuturor colegilor mei care  s-au implicat activ în acest proces de acreditare, a mai spus managerul SJU Giurgiu.

 (Teodora Nicolau)

 

2 COMENTARII

  1. D-na si daca ati acreditat spitalul ce urmeaza?
    Poate angajati si un medic pentru diabetici
    Dr.Popescu Gelu iar este plecat.Am ramas fara medicamente.si ne programeaza tocmai in februarie,,,,,,,.Cine este sef la CAS Giurgiu?Poat aude.V-asi ruga un raspuns competent

  2. Sa va fie rusine Cum arata singurul spital din mun Giurgiu nu as iesi din casa,ca manager La ce partid nu ai fost „doamna oportunista”?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here