Selecţie locuri de muncă vacante disponibile în Spania prin reţeaua EURES

Angajatorii spanioli pun la bătaie  o ofertă de locuri de muncă în vederea organizării unei selecţiei pentru forță de muncă în agricultură . Spaniolii  oferă un număr de 800 de locuri de muncă pentru recoltarea de căpşuni. Durata contractelor de muncă este  de aproximativ 3 luni, iar data estimată a angajării este 15.02.2015.

Timpul  de  lucru  este  de  6,5  ore  pe  zi /39 de ore pe săptămână împărţite  în 6 zile.  Ziua a 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica.  Programul  de  lucru începe la primele ore ale dimineţii.   Salariul  oferit  este  de  39,48  euro  brut /zi,  conform Convenţiei  colective  aplicabile,  plătibil  la  două  săptămâni  prin transfer bancar.  Contribuţiile  datorate  sunt  2%  impozit  pe  venit şi 113 euro – asigurare socială. Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1 euro pe zi.

Oferta se adresează persoanelor cu vârsta minimã 18 ani, rezistente la muncă fizică grea; se cere  experienţă în munca agricolă – ce constituie un avantaj la selecție.

Selectia  va  avea loc în perioada 26.01.2015 – 30.01.2015, detaliile referitoare la data, locaţia şi programul selecţiei vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate. NU sunt admise alte persoane la interviu.

Invitarea la selecţie a persoanelor pre-selectate se va face în timp util de consilierul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, din judeţul de domiciliu al candidatului. Persoanele interesate, care au domiciliul pe raza judetului Giurgiu şi care îndeplinesc cerințele angajatorului (apte pentru muncă la câmp, în poziție aplecat), înscrise în baza de date EURES , trebuie să se adreseze consilierului EURES ,  d-na Dogaru Gratziela, tel:  0246/230613. (Jurnal)