israelieniaccident-1461427212 În buletinul informativ nr. 42.202/113 din 31 mai 2016 , primit de redacția noastră din partea Inspectoratului județean de Poliție Giurgiu , ni se relata un accident petrecut cu o zi înainte (30.05.2016), la ora 11.15. În informare se relata, cităm:    o femeie de 41 ani (F. M.), din municipiul Giurgiu, care în timp ce conducea autoturismul marca Dacia Logan pe Drumul Județean 503 A, în afara localității Oncești, comuna Stănești, județul Giurgiu, din cauza altor preocupări de natură a-i distrage atenția, a pierdut controlul asupra autoturismului și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

          În urma evenimentului rutier a rezultat avarierea autoturismului și rănirea ușoară a unei femei, de 42 ani, din municipiul Giurgiu, pasageră în autovehicul, care a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu pentru acordarea de îngrijiri medicale și efectuarea de investigații de specialitate.

          Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Giurgiu au întocmit în cauză un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă – se mai nota în informare.  Ulterior am aflat că cea care se afla la volanul Loganului este chiar soția directorului Direcției Sanitar Veterinare și Siguranța Alimentelor Giurgiu(DSVSA), Liviu Florescu, doamna  Mădălina Stocheci, în timp ce victima acestui accident , pasageră a Loganului albastru cu număr de înmatriculare GR 77 LMF este Pițuru Loredana.  Cele două doamne sunt  salariate ale DSVSA Giurgiu ele aflându-se la momentul accidentului în timpul serviciului  ceea ce complică și mai tare cazul, transformându-se într-un accident de muncă!

Acest accident ridică niște semne de întrebare: cele două salariate plecaseră să rezolve o problemă personală sau o problemă de serviciu? Asta  ținând cont și de faptul că Loganul nu era o mașină de serviciu… Acest eveniment vine ca un blestem în urma mai multor incidente mai puțin plăcute în care a fost implicat în ultima vreme dr. Liviu Florescu. După  mai multe scandaluri avute cu salariați ai Direcției pe care o conduce,  și după ce prefectul județului i-a făcut o plângere pentru implicarea sa în politică în timpul orelor de serviciu, iată că dr. Liviu Stocheci va trebui să aibă puterea și abilitatea de a trece și peste acest obstacol.

(Jurnal)

 

 

1 COMENTARIU

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.