Coșmarul numit Podul Prieteniei continuă! Din cauza ploilor din ultima vreme șoseaua ce unește orașul Giurgiu de orașul bulgar Ruse a devenit un pericol pentru integritatea autoturismelor, pe partea românească a carosabilului. Apa căzută în ultimele zile au făcut ca plombele să cedeze, transformându-se în niște găuri greu de evitat din cauza numărului lor, exagerat de numeroase.

Starea carosabilului îi pune astfel și mai tare la încercare pe participanții la trafic, mai ales  la căderea întunericului, șoseaua nefiind deloc luminată, condiții la care se adaugă și ceața deasă din ultimele zile. ce a transformat acest drum ce ar trebui să fie un exemplu de profesionalism pentru drumari, într-o adevărată rușine pentru România, carosabilul aflându-se în această stare de ani buni.

Deși directorul DRDP București, concetățeanul nostru Marian Mina, ne-a promis de nenumărate ori că acceastă cale de acces către Orient va fi amenajată și în ciuda asigurărilor lui Nicolae Barbu , primarul municipiului Giurgiu ( Primăria Giurgiu este  noul administrator al acestei zone, preluate de curând de la Ministerul Transporturilor), șoseaua Podului Prieteniei, a devenit cu siguranță mai degrabă a șosea a Podului…”dușmăniei” ,din partea  oricărui transportator sau conducător auto ce trece prin zonă. (Jurnal)

1 COMENTARIU

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.