Un atac armat s-a produs în timpul nopții, în Las Vegas. Incidentul a avut loc la Festivalul de muzică country Route91Harvest. Potrivit primelor informații, cel puțin doi oameni au murit, iar alți 24 au fost răniți.

Zeci de persoane au fost filmate în timp ce fugeau din clădire.

Împuşcăturile au fost raportate în jurul orei locale 22:00 (08:00, ora României), în timpul festivalului Route 91 Harvest, în timp ce cântăreţul de muzică Jason Aldean cânta într-un cazinou extrem de popular.

Poliţia a blocat bulevardul Las Vegas pentru a căuta persoana ce a deschis focul. „Verificăm informaţii conform cărora ar exista un atacator înarmat activ în interiorul sau în jurul cazinoului”, a  informat poliţia americană pe Twitter.

Imagini șocante au apărut totodată pe reţelele de socializare, cu sute de oameni fugind pe principala arteră a orașului Las Vegas, în vestul SUA, pe fundalul zgomotelor produse de o armă automată.

Presa internațională scrie că poliţia a intervenit în forţă în cursul nopţii de duminică spre luni, după ce s-au auzit mai multe focuri de armă la hotelul-cazinou Mandala Bay.

Conform publicaţiei Las Vegas Sun, atacatorii au tras asupra mai multor persoane, printre care şi asupra unui poliţist, în timpul concertului  de muzică country ce se desfăşura în aer liber în această zonă a orașului American.  

Reamintim că alte două atacuri teroriste au avut loc la Edmonton (Canada), sâmbătă spre duminică noaptea și la Marseille (Franța) în cursul zilei de duminică…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.