Faza în care vedeta braziliană, Neymar a intrat în gura selecționerului Mexicului, care consideră că starul brazilian a simulat prea mult, fără ca arbitrul să ia măsuri. Cel mai grav părea să fie un fault făcut de Layun, când Neymar s-a văitat, s-a ridicat în picioare, iar apoi s-a tăvălit din nou momente bune pe teren. susține că arbitrul trebuia să fie mai dur cu Neymar.

Selecționerul Mexican , Juan Carlos Osorio  a declarat  :”Neymar e o rușine pentru fotbal. E joc de bărbați, nu de clovni”. Starul Brazilian a fost pus la zid și ironizat în diverse feluri după meciul cu Mexic de întreaga presă.

Pe rețelele de socializare,  fostul atacant de la Aston Villa, Dion Dublin, a spus: „Mi-e rușine pentru Neymar. E unul dintre cei mai mari jucători ai lumii, dar când se tăvălește pe pământ, pur și simplu nu-l înțeleg. Hai, tinere, ești mai bun de atât, pune mâna și joacă!”

Și Gary Lineker a ținut să-l ia peste picior pe Neymar: „Neymar are cea mai mică toleranță la durere la Cupa Mondială de când există statisticile”.

(Jurnal)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.