SILVIU LUNG, RĂNIT GRAV într-un accident rutier. Fostul portar al Universităţii Craiova a fost implicat într-un grav accident, în localitatea Radova, judeţul Dolj. În acelaşi accident, o persoană a decedat și alte două au fost rănite în urma impactului dintre un Renault și un Mercedes, condus de Silviu Lung. Polițiștii și ambulanțele sunt la fața locului. 

SILVIU LUNG a fost implicat într-un accident rutier mortal pe raza localităţii doljene Radovan. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj au comunicat că una dintre persoanele aflate în Renault a decedat, iar alte trei persoane au fost rănite.

Şoferul autoturismului Mercedes, este Silviu Lung, fostul portar al Universităţii Craiova, în prezent antrenor cu portarii la CSU Craiova. După primele cercetări efectuate la locul accidentului, se pare că autoturismul Mercedes a intrat pe contrasens şi a lovit frontal o maşină Renault.

Silviu Lung este rănit la cap, dar se află în afara oricărui pericol. Lung a fost transportat cu o ambulanţă SMURD la Spitalul de Urgenţă din Craiova. Celelalte două persoane rănite, doi tineri aflaţi în Renault, au politraumatisme. Persoana care şi-a pierdut viaţa este şoferul autoturismului Renault, tatăl celor doi tineri.

Silviu Lung este un maestru emerit al sportului, economist, fost jucător de fotbal, portar al echipelor Universitatea Craiova, Steaua București și al Echipei Naționale de fotbal a României.

Silviu Lungs-a născut la data de 9 septembrie 1956 în satul Sânmiclăuș (județul Satu Mare). Prima legitimare o are la Victoria Carei în 1971. El a debutat în Divizia A cu echipa Universitatea Craiova în anul 1974. A jucat timp de 14 sezoane la Universitatea, câștigând în acest timp două titluri de campioni al României cu echipa (1979-1980, 1980-1981) și patru Cupe ale Romaniei (1976-1977/1977-1978/1980-1981/1982-1983).

romaniatv.net