Acuzată de unii dintre cetăţeni că ridică ilegal autoturismele parcate în municipiu, Direcţia de Administrare a Domeniului Public şi Privat Giurgiu  a dorit să facă necesarele precizări prin vocea directorului general Liviu Popazu.

„Societatea noastră acţionează în baza unei Legi şi a unei Hotărâri a Consiliului local. Conform acestor acte normative intervenim împreună cu lucrători din cadrul Poliţiei Comunitare şi ai Poliţiei Rutiere, aceştia din urmă stabilind zilnic zonele în care echipajul urmează să se deplaseze pentru a ridica autovehicolele parcate neregulamentar. Trebuie înţeles că  obiectivul nostru nu este altul decât acela de fluidizare a traficului. Curios este faptul că cei care ne contestă măsurile, atunci când ajung în alte stae din Europa, respectă cu stricteţe semnele de circulaţie, regulile impuse de edilii acelor localităţi, în schimb când se întorc în Giurgiu preferă aceste certuri interminabile cu noi. În curînd însă vom pune capăt acestor animozităţi, prin faptul că vom externaliza serviciul. Adunarea generală a asociaţilor a aprobat acest demers, urmând ca foarte curând să aibă  loc licitaţia, după care cetăţenii nemulţumiţi se vor certa cu firma cîştigătoare şi cu Poliţia rutieră. Motivaţiile pe care le invocă unii prin tot felul de legi şi articole de lege sunt doar nişte chichiţe avocăţeşti pe care nu le putem lua în seamă” a mai precizat Liviu Popazu.

JGR

2 COMENTARII

  1. Esti total paralel cu legea circulatiei d=le director Popazu. Ce invoci dumneata in acest articol e abureala sadea. Pai dumneata nu stii ca ridicarea unui autoturism se dispune in baza OUG 195/2002 cu modificarile ulterioare ,numai de catre lucratorii de politie rutiera in baza unui proces verbal de constatare ?Am vazut ca le ridicati fara prezenta politiei rutire si aici este ABUZUL DIN PARTEA DUMNEAVOASTRA. In baza carei legi actionatii voi ? in baza unei Hotariri a CL giurgiu ? Ce vorbesti d-le. pai hotarirea unui CL abroga o lege ? Fiti seriosi mai oameni buni si lasa deoparte afirmatia cu chichitele avocatesti ca nu tine. Da de fapt ce cauti dumneata in fruntea unei institutii daca nu cunosti legea ?

  2. Salut Nyki.Cunosti fenomenul!Se vede,dar cu intrebarea ce cauta in fruntea unei institutii,as vrea sa iti reamintesc ca 99%din institutiile Romaniei sunt conduse de oameni care nici ei nu stiu de ce sunt acolo?!A ramas mostenire comunista.Incepand cu colectivizarea si pana in zilele astea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.