John Lear, un fost angajat NASA, a făcut o declarație surprinzătoare cu care a uimit o întreaga planetă. Pentru că a avut șansa să lucreze aproape toată viața sa în cadrul departamentului care s-a ocupat cu explorarea planetei Marte, Lear a avut acces la o sumedenie de informații interesante. În 1979, atunci când rover-ul Viking a fost trimis pentru a explora Marte, numeroase întâmplări bizare s-au petrecut. Una dintre ele se referă la faptul că la o anumită perioadă de timp rover-ul era curățat de praf. Din cauza vânturilor puternice, praful acoperea panourile solare ale rover-ului Viking și aceste era motivul principal pentru care pur și simplu se bloca din lipsă de energie

Ca prin minune, cineva parcă îi curăţa praful de pe panouri și astfel mașinăria îşi putea continua misiunea de explorare. Acest fenomen misterios i-a pus pe gânduri pe angajații NASA care au început să fie foarte atenți la detaliile capturate și transmise de către rover spre Terra.

Conform declarațiilor lui Lear, de nenumărate ori în fotografiile de pe Marte se puteau zări numeroase umbre ale unor oameni misterioşi. De asemenea Opportunity, un alt rover trimis pe Marte, a reușit să fotografieze oameni în diferite ipostaze. Pentru că fotografiile nu sunt concludente, NASA a declarat că este vorba despre un joc de umbre și nimic mai mult.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here