Recent  ne-a parvenit la redacție un comunicat de presă din partea senatorului Lucian Iliescu, în care acesta explică dorința sa de a se reîntâlni cu mass media din Giurgiu, un comunicat pe care vi-l redăm mai jos.

 Stimați reprezentanți ai mass-media giurgiuvene, așa cum ați observat, de o bună perioadă de timp, nu am mai organizat întâlnirile periodice cu dumneavoastră. Intenționez să reiau aceste întâlniri, cât mai curând, cu atât mai mult, cu cât, așa cum evoluează scena politică, nevoia de a comunica cu dumneavoastră, cu opinia publică giurgiuveană, va fi deosebită.  Deocamdată, mă simt în situația de a folosi, în exclusivitate, această cale de comunicare. Organizația PNL Giurgiu a fost practic destructurată, iar organizații locale din județ au dispărut în întregime, odată cu plecarea la alte partide a primarilor ca principali lideri de opinie.

     Sediul organizației PNL Giurgiu este, aproape tot timpul, închis pentru a nu se observa că organizația și organismele sale de conducere nu mai există. Atât cât a mai rămas din activitatea organizației teritoriale PNL – Giurgiu se desfășoară în biroul domnului Vasile Mustățea, la Consiliul județean, sporadic, fără un calendar și program prestabilite. În acest fel, se ascunde faptul că, urmare a plecării multor membri ai Biroului Politic și ai Delegației Permanente, ședințele nu mai sunt statutare și nu mai au calitatea regulamentară de a adopta decizii.

Este, de altfel, și motivul pentru care, de foarte mult timp, nu am mai fost convocat la ședințele organismelor de conducere ale organizației județene PNL, în care am calitatea de membru de drept, în virtutea faptului că sunt senator, președinte de comisie a Senatului și membru al Biroului Politic Național. Prin urmare, vă rog să aveți bunăvoința de a accepta, temporar, doar acest mod de comunicare, până când voi reglementa dreptul meu statutar de a-mi desfășura activitatea politică în sediul partidului și organizarea conferințelor de presă.

Vă mulțumesc, cu stimă,

 

Senator

Lucian Iliescu                         22 septembrie 2014