cuc_32884200-1024x576 
Cu prilejul unei recente întrevederi cu jurnaliștii, secretarul general al Organizației Județene a PSD Giurgiu, Răzvan Cuc, a dorit să sublinieze importanța accesării fondurilor europene, care reprezintă în opinia sa ,  principalul obiectiv în cadrul noului Consiliu Județean: Cred că trebuie să ne îndreptăm cu mare atenție privirea asupra fondurilor europene, întrucât, în ultimii ani am fost tributarii fondurilor guvernamentale, mă refer aici la OG 28, dar și la bugetul local, care în 2015, spre exemplu, a fost triplu față de perioadele anterioare, a declarat Cuc.
Totodată, acesta a mai precizat că în atenția echipei noului Consiliu Județean se află și realizarea unui audit, referindu-se în special la proiectele ce vizează modernizarea drumurilor județene 603, 504 și 411: Aceste drumuri, din punct de vedere al finalizării, este clar că nu arată prea bine. Oricum, va trebui să alocăm bani din fondurile proprii, ceea ce nu mi se pare deloc normal. La fel de anormală mi se pare și atitudinea constructorilor, care preiau numeroase lucrări și nu sunt capabili să le finalizeze.
Social-democratul giurgiuvean a mai menționat că instituția Consiliului Județean are nevoie de o bună organizare a activității și că, în acest sens, este necesară realizarea unei fișe pentru fiecare comună, privind proiectele propuse de primari, dar și o bună comunicare cu ministerele și cu instituțiile subordonate, cum ar fi Spitalul Județean de Urgență, pentru completarea viziunii de dezvoltare.
Sunt multe de făcut, dar sunt convins că în acestă formulă vom face față cu brio și ne vom achita, în mod profesionist, de toate obligațiile promise cetățenilor, pentru dezvoltarea economică a județului, a conchis Răzvan Cuc.
 
(Jurnal)

 

1 COMENTARIU

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.