La data de 05 11 2014 în baza mandatelor de percheziţie emise de Judecătoria Giurgiu, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică şi luptători SAS, din cadrul IPJ Giurgiu, au efectuat patru percheziţii domiciliare pe raza comunei Mihai Bravu, judeţul Giurgiu, la trei persoane cercetate într-un dosar penal pentru comiterea infracţiunea de abuz în serviciu. În urma percheziţiilor au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor sume de bani şi s-a luat măsura asiguratorie de aplicare a sechestrului pe bunuri mobile şi imobile în valoare de aproximativ 1 200 000 lei.

Persoanele sunt cercetate în continuare în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de abuz în serviciu şi complicitate la săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, prejudiciată fiind Primăria comunei Mihai Bravu. (Jurnal)

 

3 COMENTARII

  1. Ce s-a realizat prin aceasta actiune este doar un mizilic fata de jaful facut de Dogaru in primaria Mihai-Bravu.
    Cred ca nu se vrea de sus (mafia securista a lui Dogaru)sa se faca o adevarata ancheta cu privire la dezastrul facut de Dogaru.
    Daca s-ar face o ancheta serioasa ar fi cu adevarat o chestiune de normalitate, asa eu cred ca este doar o formalitate, sa mai treaca ceva timp, sa se mai prescrie ceva fapte pentru „Bercea-dadiloveavu” al nostru. Mai mult se cheltuieste cu mascarada de ancheta decit ar trebui sa recupereze de la Bercea.

  2. Mascaradă politică! Nu a fost arestat nimeni pentru că nu a avut de ce! Se spune că au căutat un televizor cu plasmă furat, de fapt, de hoţi în toamna anului 2011 când a fost spartă primăria, şi nişte bunuri – un computer şi un desktop, care cam ştim unde se află (nicidecum unde s-a căutat). Au fost încheiate de poliţie, la acel moment, documente în care se consemnează dispariţia aparatului TV. Oare dacă era să şi-l însuşeasă primarul îl lua fără telecomandă pentru că hoţii au uitat să ia telecomanda. Cretinii care se află în prezent la conducerea comunei sunt penibili în demersurile tâmpite ce le fac şi mai grav este faptul că instituţii ale statului, cu pretenţii, dau curs reclamaţiilor unor proşti şi organizează asemenea descinderi cu tam-tam nejustificat. Am aflat că mama lui Radu Gheorghe era să-şi piardă viaţa, fiind cardiacă şi suferind un şoc, pentru că forţele implicate au ,,debarcat” cu urlete ,,Poliţia! Nu mişcă nimeni. Staţi pe loc!” Ruşine pentru că acolo era o familie de oameni normali, un exemplu pentru comunitate. Le-au speriat copilul pentru ceva care va fi un mare ,,fâs”! Aleşii locali actuali ar trebui să se tempereze pentru că de doi ani şi jumătate au comis şi comit ilegalităţi ,,la greu”. O să vadă când le va veni şi lor vremea. Şi asta este foarte aproape. Cu tot PSD-ul lor nici dracu n-o să-i mai scape. Să le fie ruşine pentru că în prostia lor monumentală, demersurile răzbunătoare (coordonate şi susţinute de acest dement Gigi Ispas) construite pe susţinerea politică totală de care beneficiază, crează prejudicii majore pentru persoane nevinovate. Dacă instanţa, în final n-o să reţină vinovăţia acestor persoane (deznodământ foarte previzibil) cine o să răspundă apoi pentru prejudiciul moral creat acestor familii. Probabil că domnul Turcu primaru, cu infractorul Gigi Ispas şi mai nou, din veştile pe care le primesc, de domnul viceprimar care s-a descalificat prin obedienţa care o manifestă faţă de aceste nulităţi. RUŞINE!!!!!

  3. INTREBATI OAMENII SATULUI CAT DE SARAC ERA DOGARU GHEORGHE PANA SA AJUNGA PRIMAR. DUPA 16 ANI DE PRIMAR SATUL PAREA PARASIT, NU A FACUT NICI O INVESTITIE PENTRU LOCUITORII SATULUI DAR PENTRU EL SI APROPIATII LUI CAT CUPRINDE. NU SPUN DECAT CA S-A FOLOSIT DE RUDELE APROPIATE SOTIEI SI MAI ALES DE FRATELE EI, ADICA CUMNATUL LUI DOGARU SI ANUME RADU GHEORGHE PENTRU A MAI PUTEA TRECE DIN AVERE SI LA ACESTA, I-A FACUT CASA, FIRMA DE TRANSPORT, ASOCIATIE AGRICOLA SI MULTE ALTELE, MAGAZINUL DIN CURTEA LUI RADU GHEORGHE L-A TRECUT PE NUMELE ANGAJATEI s.a.m.d S-A MANDRIT PRIN SAT ATAT DOGARU CAT SI TATAL LUI CA , CONDUCE UN SAT DE PROSTI. INTRADEVAR OAMENII AU GRESIT CA L-AU ALES ATATIA ANI. DUPA CE A PIERDUT ALEGERILE DIN 2012 A INCEPUT SA SE SCHIMBE SI SATUL NOSTRU SI ASTA PENTRU CA AVEM LA CONDUCERE UN OM GOSPODAR, UN OM CU SUFLET, UN OM CARE-SI RESPECTA SATENII. CEEA CE CONTEAZA FOARTE MULT ESTE CA-I PLACE SA SE VADA O SCHIMBARE IN BINE SI OAMENII SA FIE MULTUMITI PENTRU CE FACE. BRAVO ACTUALULUI PRIMAR ,,NITU ION,,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.