Joi seara, deputatul PSD Sebastian Ghiță, patronul televiziunii România TV, a făcut o declarație incediară  la Romania TV, afirmând că Ion Iliescu nu mai poate fi un simbol al partidului. Nu mai poate sta la fiecare ședință de-a dreptul liderului PSD, vremurile sale au trecut, a completat Ghiță. Dnul Iliescu e acolo pe post de simbol. Nu este adevărat, îmi pare rau dar între generatia dlui Ponta de 42 de ani și cea a lui Ponta de 84 de ani, e o diferență de schimbări tehnologice, sufletești și de valori. Nu mai putem trăi cu valorile dlui Iliescu”, a mai spus Sebastian Ghiță.

“A avut vremurile dânsului, noi nu putem trăi să ne continuam viata asumându-ne valorile dânsului. Nu vrem să fim săraci si cinstiți. Nu vrem să împărțim sărăcia în mod egal. Vrem competiție, să dăm o șansă tinerilor. Nu e nimic personal și nici gresit fata de Ion Iliescu, dar are 84 de ani oameni buni. Haideti sa lasam cliseele si demagosismul. LA 84 de ani credeti ca el poate sa vina sa-mi spuna cum sa-mi cresc copiii? Eu pot sa am grija de copii mult mai bine decat Ion Iliescu. Eu sunt mai preocupat de bunul mers al societatii am responsabilitati, decat un om de 84 de ani care n-are nicio responsabilitate. N-are decat orgolii. Nu mai are nici energie necesara, dar nu vreau sa facem un proces Ion Iliescu astazi”, a completat Ghiță.

 

2 COMENTARII

  1. Nu este vorba să fie exclus din partid,dansul este președinte de onoare,mai degrabă dl. Ghita vrea să spună că dl.Iliescu ar trebui să mai stea și pe acasă,vine la sediul partidului ca la serviciu,are-n-are treabă este prezent și mai da și interviuri.In plus este si ranchiunos dacă cineva ii reproșează ceva sau pune întrebări incomode.Este clar pentru oricine că Ponta a avut de pierdut pentru faptul că la fel si fel de de adunări dl.Iliescu se află în prezidiu alături de el.Să vedeți ce activ va fi in decembrie,când se împlinesc 25 de ani de la Revoluția din’89!Asa că Ghita T V cam are dreptate,dar problema trebuie rezolvată cu tact!…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here