alexandru-andreiConform Agerpres, Ioan-Alexandru Andrei a fost eliberat din funcția de director general al Oficiului de Stat pentru Inventii și Mărci (OSIM), printr-o decizie a premierului Dacian Cioloș publicată, luni, în Monitorul Oficial.
Conform aceleiași surse, premierul a avut în vedere în luarea acestei decizii o adresă a Ministerului Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri din 18 aprilie, înregistrată la Secretariatul General al Guvernului pe 21 aprilie, se mai arată în documentul publicat în Monitorul Oficial.
Este a doua demitere importantă pe care PSD Giurgiu o suferă în mai puțin de o lună, după ce cu puțin timp în urmă prefecta Nina Lavinia Crișu a fost la rândul ei eliberată din funcție. O altă lovitură repurtată de socialii democrați giurgiuveni a fost și cea a arestării preventive pentru 30 de zile a directorului Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Giurgiu (AJPIS) Giurgiu, Laurențiu Costel Ionescu, acum  câteva zile …
(Jurnal)

 

2 COMENTARII

  1. Pai asta era om sa conducă Osim?el săracul abia știe sa vorbească românește,ca daca nu era propulsat politic probabil se zbătea in anonimat.e trist ca inca odată se confirma ca sunt promovați piloșii si nonvalorile in detrimentul oamenilor valoroși.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here