Scandalul iscat recent în jurul preşedintelui ACR Constantin Niculescu, prin care acesta era acuzat de mai mulţi directori de filiale din ţară, inclusiv de fostul director al filialei Giurgiu, Ion Toma, de diverse ilegalităţi, pare a se apropia de sfârşit. Prima persona non-grata pe lista lui Niculescu, directoarea filialei  Buzău, Mariana Giugulea, a câştigat procesul intentat acestuia, inclusiv recursurile înaintate de avocaţii lui  Niculescu. „Acest rezultat îmi dă curaj, şi încredere în faptul că justiţia română face dreptate”, declara, recent, pentru „Jurnal giurgiuvean” Ion Toma. „Laţul în jurul lui Constantin Niculescu începe să se strângă, şi e doar o chestiune de timp, consider eu, până când acesta va plăti pentru furturile şi celelalte ilegalităţi comise în defavoarea Automobil Clubului Român. Faptul că se simte încolţit îl demonstrează chiar returnarea, către ACR, a tuturor acţiunilor de la SC ACR AUTOTURISM SA, făcută cu mai puţin de o lună în urmă. E drept, Niculescu se consideră a fi el însuşi

ACR-ul, dar acest gest demonstrează faptul că a început să îi fie frică. Acum doar organele statului mai trebuie să demareze controale şi anchete, şi se va demonstra că noi, cei care am avut curajul să dăm pe faţă toate ilegalităţile lui Constantin Niculescu, am avut dreptate”, mai spunea Ion Toma.

La această dată, la Judecătoria Giurgiu este înregistrat un dosar pe rol, Ion Toma contestând în instanţă decizia din luna noiembrie a anului trecut, de desfacere a contractului individual de muncă, fără respectarea prevederilor legale în vigoare. Vom reveni cu amănunte legate de evoluţia situaţiei din Automobil Clubul Român, dar şi a celei legate de filiala Giurgiu, pe măsură ce acestea vor mai apărea.

D.C.

2 COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.