Se schimbă buletinele! Noua carte de identitate, disponibilă de anul viitor

Un raspuns

  1. D.Liviu spune:

    Stapanii din UE le cer prostilor care-i slujesc , adica MAI-ului, sa aiba documente mai sigure, adica cu CIP. Totul pentru securitate, nu? Vreau sa stiu de ce trebuie sa aiba ei amprentele mele pe un document, ce sunt infractor? Si cu ce-i ajuta? Daca un taliban are document „mai sigur” cu amprentele lui pe el, asta inseamna ca il va opri sa crape niste capete? Nu vedeti ca este prosteala pentru prosti? Are CIP si e mai sigur. Pai sa spuna tampitii astia de la MAI ca nu se poate citi de la distanta de cat de sigur este de catre o persoana(infractor) care are un cititor electronic, ca-i scuip in ochi.
    S-au gasit prostitorii sa o bage pe aia cu „lucratura diavolului”. Da ma asa este! Este lucratura diavolului si voi sunteti uneltele care o implementati. Acest document incalca drepturile si libertatile mele ca persoana si voi nu aveti nici un drept sa ma oblicati pe mine sa va cant voua in struna.
    Auzi le ei: trebuie sa introduca elemente noi de siguranta : CIP si amprentele tale pe document ca esti infractor ce stii tu. Auzi, dar CIP-ul asta actioneaza si ca un transmiter si pe ce frecventa transmite ca sa-mi dau si eu seama daca poate interfera ….uite cu creierul spre exemplu. Stii, omul se agita ca nu vrea vaccinat cu forta si atunci apesi niste taste, CIP-ul emite si omul se linisteste, sta si capra, behaie se si vaccineaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *