Etapa a cincea programată sâmbătă la Liga 4 a fost una dedicată golurilor, în fiecare din cele opt partide marcându-se cel puţin 5 goluri, oaspeţii şi gazdele împărţind frăţeşte punctele şi victoriile, în detrimentul tacticii şi al tatonării, aşa cum i-ar sta bine unui început de campionat. Din fericire pentru suporteri însă, golurile au umplut plasele porţilor şi au speriat portarii consacraţi sau împrumutaţi de la volanul microbuzului cu care echipele au făcut deplasarea. În derbyul estului s-au întâlnit echipele A.S. Prundu şi Real Vărăşti, iar gazdele au cinstit frumuseţea bazei sportive pe care o deţin şi prezenţa numeroasă a suporterilor printr-o victorie netă, cu scorul de 5-1! Scorul etapei a fost înregistrat la Ogrezeni, acolo unde singura reprezentantă a comunei în Liga 4 – după retragerea echipei Dragonii (verii zmeilor) –  Zmeii Ogrezeni a surclasat o victimă sigură în deplasare, Voinţa Slobozia, cu 6-3! Rapid Clejani şi-a turat motoarele cât să facă scor cu Viitorul Vedea, oaspeţii fiind o echipă incomodă doar pe teren propriu, iar FC Bolintin Vale Malu Spart  s-a impus pe un teren de unde se pleacă greu cu puncte, Izvoru, scorul de 4-1 fiind edificator totuşi pentru diferenţa clară de valoare. Dar iată toate rezultatele înregistrate în etapa a 5 a:

Etapa V – 08.09.2012 Ora 17.00

CS Argeşul Mihăileşti – CS Dragonii Ogrezeni – nu s-a disputat

AS Prundu – AS Real Vărăşti 5-1

AS Dunărea Oinacu – CS Nova Force Giurgiu 1-5

AFC Avântul Floreşti – AS Ghimpaţi Iepureşti 5-2

AS Spicul Izvoru – FC Bolintin Malu Spart 1-4

AS Silver Inter Zorile – AS Progresul

Palanca 6-1

CS Zmeii Ogrezeni – AS Voinţa Slobozia 6-3

CS Rapid Clejani – AS Viitorul Vedea 5-0

CS Adunaţii Copăceni – AS Scărişoara 4-1

La categoria Onoare echipele luptă din greu pentru ca fotbalul să capete o formă prin jocul lor, dar rezultatul final îl reprezintă o ieşire la iarbă verde cu mingea şi câţiva oameni în negru (arbitri), motiv de distracţie duminicală şi de refulare a nervilor acumulaţi la sapă în acea săptămână premergătoare.

Un meci special s-a disputat la Găujani între echipa locală Juventus şi vecinii de la Malu, denumiţi pentru a întregi tabloul – Arsenal – , un adevarat derby de Liga Campioanelor Satelor, şi care s-a terminat italieneşte cu scorul de 0-0, dând per total impresia de meci care trebuia preluat de Eurosport pentru transmisie directă. Din păcate releul din localitate este închis pe o perioadă de 15 zile, atât cât durează concediul de odihna al celui care se ocupa de aceste transmisii importante. Un alt meci important disputat la Vânători s-a încheiat cu scorul de 5-2 în favoarea oaspeţilor de la Avântul Cartojani, echipele combatante fiind mereu în schimb de victorii, fie acasă fie în deplasare. Dar iată rezultatele:

Etapa II 09.09.2012  On. 1

AS Viitorul Pietrele – CS Unirea Izvoarele 2-1

AS Gloria Schitu – AS Băneasa 0-3

AS Energia Remuş – AS Viitoul Letca Nouă 0-2

AS Viitorul Puieni – AS Rnirea Frăteşti 4-2

AS Voinţa Daia – AS Viitorul Crucea de Piatră 2-2

AS Juventus Găujani – AS Arsenal Malu 0-0

Etapa II 09.09.2012   On. 2

AS Gloria Comana – AS Victoria Falaştoaca 1-2

AS MV Călugăreni – AS Agrohold Vlad Ţepeş 2-2

AS Omerta Stoeneşti – AS Real Colibaşi 4-0

AS Singureni – AS Progresul Valea Dragului 4-2

AS Iepureşti – AS Fortuna Hereşti 2-1

AS Liylan Greaca – AS Argeşul Hotarele 1-1

Etapa II 09.09.2012  On . 3

ACS Mihai Vodă – FC Icoana 1-0

AS Buturugeni – CS Constr. Bol. Deal 6-3

AS Luceafărul Trestieni – FC Bolintin Malu Spart II 2-2

AS Podul Doamnei – AS Crevedia Mare 0-2

AS Olimpia Mârşa – AS Unirea Cosoba 0-4

AS Real Hobaia – AS Sportul Pădureni 2-0

AS Unirea Hobaia – AS Sportul Pădureni 2-0

AS Unirea Vânători – AS Avântul Cartojani 2-5

Ion ION