014Sâmbătă 5 septembrie,  cu începere de la ora 17.00, pe stadionul Port din municipiul Giurgiu, s-a disputat meciul dintre echipele comunei Izvoarele , ”C.S. Spicul Izvorul” și ”Dunărea Giurgiu”, contând pentru clasamentul Ligii a IV-a, SUD la fotbal, în cadrul Campionatului județean de fotbal Giurgiu.

019

Căldura  înăbușitoare a influențat ritmul partidei, meciul fiind întrerupt în mai multe rânduri pentru hidratarea jucătorilor, prima realizându-se  la numai 25 de minute după fluierul de început al partidei. În ciuda acestui impediment, în tribunele stadionului cei câțiva microbiști locali ce au l149uat loc, s-au bucurat de un joc dinamic și cu multe goluri și faze de poartă.  În timp ce jucătorii echipei Dunărea au evoluat în tradiționalul echipament albastru, echipa din Izvoarele a jucat în galben complet…

054

Deși au opus o frumoasă rezistență, tinerii echipei  ”Spicul Izvorul” au fost victime ușoare experimentatei echipe giurgiuvene , meciul încheindu-se cu un scor de maidan: 11 la 1 pentru Dunărea! În imagini vă oferim câteva  din fazele de joc, surprinse de aparatul foto al colaboratorului nostru, Costel NICOLAE.

064 (1)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here