„Polițiștii din Giurgiu au pornit o anchetă, după ce un bărbat în vârstă de 70 de ani, care era internat la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu, a căzut de la etajul al treilea al clădirii și a murit”, scriu cei de la realitatea.net.

„Noi am fost anunţaţi duminică, de medicul de gardă de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Giurgiu, că a fost constatat decesul unui bărbat în vârstă de 70 de ani din localitatea Ghimpaţi, judeţul Giurgiu, care a căzut de la etajul al treilea al spitalului. Trupul bărbatului decedat a fost transportat la Morga Spitalului Judeţean în vederea efectuării necropsiei iar poliţiştii, împreună cu procurorul de caz, efectuează cercetări pentru moarte suspectă şi pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs decesul bărbatului, fiind luată în considerare şi varianta sinuciderii”, a declarat luni purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Şuţă, scrie Agerpres.

Bărbatul în vârstă de 70 ani era internat la secţia de cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, situată la etajul al treilea al clădirii, şi, conform martorilor, ar fi intrat la toaletă, închizându-se acolo, după care a căzut pe geamul de la baie. Din spusele acelorași martori, bătrânul nu a dat, nicio secundă, semne că ar vrea să își pună capăt zilelor. 

(Jurnal)