„Polițiștii giurgiuveni au manifestat fermitate față de cinci persoane, membre a două familii din localitățile Gratia, județul Teleorman și Cartojani, județul Giurgiu care, în noaptea de 30 iunie spre 1 iulie, au provocat și au participat la un scandal.

În timpul evenimentului produs la miezul nopții, persoanele implicate s-au lovit reciproc, inclusiv cu o sabie, în incinta unui local public și au distrus luneta unui autoturism.

După cercetări aprofundate, toate cele cinci persoane au fost reținute și introduse în arestul I.P.J. Giurgiu.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, lovirea sau alte violențe și distrugere”, se arată în comunicatul poliţiştilor giurgiuveni.

Scandalagiii, au precizat, pentru „Jurnal giurgiuvean”, reprezentanţii IPJ Giurgiu, erau cinci bărbaţi (trei din comuna Cartojani, în vârstă de 33, 59, respectiv 26 de ani şi doi din comuna Gratia – Teleorman, în vârstă de 40 de ani fiecare), cauza care a dus la izbucnirea conflictului nefiind încă destul de clară.

Autoturismul avariat în urma bătăii dintre cele două familii aparţinea unui tânăr, neimplicat direct în bătaie, dar prieten cu una dintre familiile implicate în scandal.

(Jurnal)