IMG_0004  Peste 150 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu și Grupării Mobile „Matei Basarab” Ploiești vor asigura sâmbătă, 06 decembrie a.c., măsurile de ordine publică pe timpul desfăşurării partidei de fotbal dintre echipele Astra Giurgiu şi Dinamo București. Meciul se va disputa începând cu ora 20.30 pe stadionul municipal „Marin Anastasovici”.

Jandarmii vor fi prezenţi în zona imediată şi apropiată locului de desfăşurare a partidei pentru prevenirea şi combaterea faptelor care pot conduce la tulburarea ordinii publice înainte, pe timpul şi după terminarea meciului.

Accesul spectatorilor în incinta arenei sportive se va realiza începând cu ora 18.30 prin locurile special amenajate din Aleea Fabrica de Zahăr, str. Chauncey Hardy şi Aleea Plantelor, astfel:  

–  suporterii echipei Astra Giurgiu – Aleea Fabrica de Zahăr;

–  suporterii echipei Dinamo București – Aleea Plantelor;

ceilalţi spectatori: tribuna I – str. Chauncey Hardy;  tribuna a II-a și peluză – Aleea Fabrica de Zahăr.

Odată cu accesul spectatorilor, traficul auto și pietonal va fi restricționat pe  Aleea Fabrica de Zahăr și Aleea Plantelor.

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, recomandăm spectatorilor să vină la stadion începând cu ora de deschidere a porţilor de acces. Totodată suporterii sunt sfătuiți să dovedească permanent o atitudine civilizată prin respectarea regulilor stabilite pentru un astfel de eveniment, în acest fel dând dovadă de respect pentru eforturile depuse de către organizator, jucători și celelalte instituții implicate în desfășurarea acestui ,,spectacol sportiv” în condiții de siguranță și fair-play.

 

  • partida va fi urmărită de aproximativ 7.000 de spectatori dintre care se estimează participarea a 500 de susținători ai echipei oaspete.

Suporterii care se vor deplasa cu autoturismele trebuie să aibă în vedere faptul că în zona stadionului există posiblitatea să nu găsească locuri de parcare suficiente.  În acest sens, sunt rugaţi să parcheze autoturismele în spațiile amenajate în alte zone ale municipiului. Pentru a evita producerea unor incidente, este recomandat ca în interiorul autoturismelor să nu fie lăsate la vedere bunuri de valoare care ar putea tenta infractorii.

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţii societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

Pe această cale forțele de ordine mulţumesc anticipat spectatorilor pentru comportamentul adecvat, entuziast şi corect de care vor da dovadă şi le urează vizionare plăcută!

 

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul