Împărţirea bugetului a învolburat din nou apele în politica giurgiuveană. Dacă spre exemplu consilierii judeţeni ai Partidului Democrat Liberal au părăsit “en-corpore” sala de şedinţă nemulţumiţi de “împărţire”, Lucian Iliescu îl acuza cu câteva ore înainte pe Bogdan Cantaragiu de rea-credinţă.

Edilul-şef al municipiului era nemulţumit de faptul că preşedintele organizaţiei PD-L se zbate să aducă fonduri de la Guvern doar pentru primarii de o anumită culoare, neglijând cel mai mare oraş din judeţ.

“Cantaragiu uită că există şi un municipiu aici. Aflu acum că se fac săli de sport la ţară, în comune precum Prundu sau Comana. Nu aşa se ţine un primar, cu lucruri de lux. Se fac lucruri pentru satisfacerea unor mofturi. Ce asociaţii sportive au aceste comune, sau iarăşi transformăm sălile respective în locaţii pentru nunţi şi botezuri? Asta în condiţiile în care, la Giurgiu, o serie de şcoli nu au săli de sport” a declarat Lucian Iliescu.

Acesta consideră că Bogdan Cantaragiu şi-a încălcat o mai veche promisiune, aceea de a ajuta municipiul Giurgiu.

“Tot mă plimbă şi mă minte că ne ajută să facem bazin de înot la Giurgiu. Mi-a promis acest lucru. Dacă el vine cu miniştri de la centru şi nu ne anunţă şi pe noi, la ce să mă aştept?! În loc să vină la dialog, să discutăm, poate greşesc ei sau poate greşim noi. Sper să fie luat cât mai repede de aici. Orice om al Giurgiului care va veni în locul său va fi mai bun pentru această comunitate” a conchis Lucian Iliescu, care a declarat că va încerca să discute cu unul dintre “şefii” lui Cantaragiu, Vasile Blaga, despre comportamentul acestuia.

Bogdan VLADU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here