UN  PRODUS   PENTRU   EUROPA !

UN  PRODUS   PENTRU    ROMANIA  !

WATERLESS  WASH & SHINE curata, lustruieste si protejeaza, fara a folosi  apa.

Este un produs de ultima generatie si de o inalta calitate a gamei de curatare   ” fara apa „, poate cel mai eficient  produs de pe piata .

Curata cu usurinta si petele de asfalt, gudron, bitum, seva de arbori,murdaria de pasari si insecte, petele de frunze si polen ,rasina, grasime, ceara, noroi si praf .

Nu necesita folosirea lavetelor de microfibra.Folositi orice laveta sau prosop moale, flausat sau semi-flausat si bineinteles, curat .

Foarte important : Produsul nu ingheata, deci poate fi folosit si iarna fara pericol de inghetare a incuietorilor, a clantelor, a balamalelor sau a stergatoarelor .

Prin aplicare cu un pulverizator ,produsul desprinde murdaria de pe suprafata de curatat , si inconjoara moleculele de murdarie izolandu-le ,evitand astfel orice posibilitate de zgariere .

Dupa stergerea cu o laveta ( bumbac )  sau prosop moale si flausat , rezulta o suprafata stralucitoare , curata … ca noua .  Fara niciun strop de apa.

Nu este necesara folosirea lavetelor de microfibra. Datorita calitatilor superioare ale produsului,

se poate folosi orice laveta sau prosop moale, flausat sau semi-flausat si bineinteles , curat .

Prin realizarea unui echilibru optim de amestec intre multiplele substante continute  , un autovehicul poate fi curatat, lustruit si protejat foarte rapid in aproximativ 15 minute, fara folosirea apei si fara a necesita uscare.

Fara consum de energie electrica, fara consum de apa, fara cheltuieli cu sediul, fara alta aparatura

sau utilaje, fara sampon, fara polish sau alti detergenti .

Este conceput ca o combinatie din cele mai eficiente si mai noi ingrediente existente pe piata, fara abateri calitative , rezultand o calitate si o eficienta deosebita , poate unica .

WATERLESS WASH & SHINE are un miros foarte placut de  citrice – lamaie .

CEL  MAI  BUN  RAPORT  CALITATE – PRET  DE  PE  PIATA  !

Curata murdaria, petele de frunze si polen, seva de arbori ,rasina, murdaria de pasari, insecte ,  petele   de gudron, smoala,  bitum, asfalt , grasime .

Produsul nu ingheata, deci poate fi folosit si iarna fara pericol de inghetare a incuietorilor, a clantelor, a balamalelor sau a stergatoarelor .

Poate fi folosit cu rezultate excelente pentru curatirea  diferitelor suprafate vopsite sau lacuite ,plastic, fibra de sticla,, geam, oglinda , P.V.C. crom si inox, aluminiu etc.

In parcare, la domiciliu, pe strada, in concediu …oriunde  si  oricand .

Nu este recomandat pentru textile, cauciucuri ,lemn natur sau acryl  nevopsit.

TIMPUL  ESTE  PRETIOS !

TIMPUL  LIBER  ESTE  NEPRETUIT !

Poate fi folosit pe suprafete uscate sau umede dar nu excesiv de ude , pe timp cu soare sau innorat  dar nu pe ploaie .

IMPORTANT:Nu este recomandat pentru suprafete excesiv de murdare, cu portiuni mari de noroi uscat  cu  bulgari de pamant uscat  sau nisip.

Cu o laveta umeda sau un burete umezit, indepartati  delicat excesul de murdarie, noroi    sau nisip, fara sa atingeti suprafata vopsita, apoi aplicati  WATERLESS WASH & SHINE.

In concluzie ” spalarea fara apa ” este foarte simplu de efectuat si asigura o economie de timp, bani si , poate cel mai important, o mare economie de apa curata si un mediu ambiant nepoluat

GATA ! cu timpul pierdut si cu statul la coada.

GATA ! cu nervii si cu masina mereu murdara .

Ce inseamna „Spalarea fara apa” ?

R. Este un concept nou , revolutionar si de mare viitor ,de a spala/ curata,lustrui si proteja orice suprafata vopsita sau din sticla,oglinda,plastic, pvc, crom ,inox, aluminiu etc .Aceasta tehnica foloseste un produs de ultima generatie ,care contine mai multi ingredienti,intr-o combinatie unica, inclusiv agenti de inmuiere , lubrifianti si protectori anti UV, termica si anti ploi acide .

Cu o utilizare adecvata, produsul indeparteaza murdaria, lasand o suprafata curata, stralucitoare si protejata . .Produsul inconjoara moleculele de murdarie si le desprinde de pe suprafata vopsita, inainte de a incepe stergerea. Astfel este exclusa orice zgiriere sau matuire a suprafetei de curatat. In acelasi timp, procesul de aplicare are drept rezultat o  stralucire perfecta si un strat protector lucios. Toate acestea se intampla foarte rapid datorita ingredientilor acestui produs, permitand spalarea unui autovehiclul de marime medie, in aproximativ 15 minute.

Utilizarea tehnicii de curatarea nu necesita o apasare puternica asupra lavetei . Pentru a obtine rezultate optime, folositi orice laveta sau prosop moale, flausat  . Procesul nu necesita pulverizarea unei cantitati mari a produsului nostru asupra suprafetei muradare .

Pentru curatirea unei masini de marime medie si cu murdarie medie ,este necesar 50- 80 ml.

Cand este folosit conform „instructiunilor de utilizare,” autovehiculul va straluci si nu vor exista urme de stergere, pete sau zgarieturi.

Poate fi folosit si la exterior si la interior .

Este conceput pentru a se utiliza la orice tip de masina,moto, camion,rulota ,barca sau chiar avion. Este creat din cei mai fini si eficienti ingredienti existenti pe piata. Produsul nostru de spalare fara apa ofera posibilitatea de a curata fara a utiliza  galeti,carpe, detergenti , bureti sau furtune cu apa si fara a lasa, dupa folosire, balti de apa cu detergenti si noroi. Nu este necesar un echipament de lucru ,deoarece nu exista pericolul de a va murdari hainele. NU este toxic sau daunator celui care il foloseste . Nu necesita precautiuni speciale la folosire . Tot ce aveti nevoie sunt doua lavete sau prosop ( una pentru indepartarea emulsiei cu murdaria si una pentru lustruire ) si desigur , produsul nostru. Asta este tot, deci …..la treaba pentru o masina mereu curata si stralucitoare !

Nu zgarie vopseaua masinii mele ? Nu matuieste geamul , oglinda sau plasticul ?

R. NU . Datorita procesului de emulsificare asigurat de ingredientii produsului, moleculele de murdarie sunt desprinse instantaneu de pe suprafata ce trebuie curatata . Apoi prin stergerea delicata cu laveta, murdaria este indepartata, facand imposibila orice zgariere sau matuire . In acelasi timp,dupa stergere , pe suprafata respectiva ramane o pelicula microscopica de protectie cu efect perlant ( nu permite acumularea de apa ) anti UV si anti ploi acide , cu o stralucire si un luciu deosebit .

De ce sa folosesc ” spalare fara apa ” ? Ce avantaje ofera ?

R. Stim ca apa curata, de baut, este o resursa pretioasa, limitata, care trebuie economisita. Pentru spalarea cu apa a unei masini , sunt necesari intre 90 si 350 l. de apa. Deci un consum imens , inutil ,care saraceste puternic rezervele de apa curata si are ca rezultat o mare cantitate de material rezidual poluant ( apa + detergenti + murdarie+ uleiuri ) care este evacuata in canalizare si necesita o reciclare scumpa si indelungata.

Permite spalarea / curatirea ,lustruirea si protejarea suprafetelor murdare , oriunde si oricand. In parcare,,la serviciu , la domiciliu sau in concediu , fara a depinde de o sursa de apa ,fara a avea nevoie de carpe , bureti , detergenti , ceara, galeti etc.

Este foarte usor si simplu de folosit :

1. se spreyaza suprafata de curatat. Nu toata masina deodata ci portiuni mici , aprox. 50×50 cm.

Asteptati  10 – 15 secunde .

2. Se indeparteaza emulsia cu murdarie, prin stergere usoara cu o laveta moale sau prosop .

3. Cu o alta laveta,curata ,  se lustruieste suprafata.  Asta este tot .

Prin folosirea repetata a sistemului de spalare fara apa cu produsul nostru, vor disparea sau se vor atenua zgarieturile superficiale si micile urme de lovituri .

Nu este nevoie de o tinuta de lucru , deoarece nu exista pericolul de a va murdari ,uda sau pata iar produsul are un miros foarte placut .

Nu este nevoie de asteptare pentru uscare .

Este foarte rapid. Aproximativ 15 minute pentru curatat/spalat, lustruit si protejat exteriorul unei masini de marime medie .

Economisiti timpul dvs. : Deplasarea la spalatorie, asteptarea la cozi, asteptarea pentru spalare si uscare , ceruire,polisare, intoarcerea acasa si alte asemenea aspecte ” mancatoare de timp ” si generatoare de nervi si stres , vor disparea .

TIMPUL ESTE PRETIOS !

TIMPUL LIBER ESTE NEPRETUIT !

– Si nu in ultimul rand, este foarte ieftin . O splare / curatire, lustruire si protejare costa mai putin de 1/3 din tariful unei spalatorii clasice, pentru o masina de dimensiune medie .

– Fara a mai pune la socoteala timpul pierdut si costul deplasarii la spalatorie .

Trebuie  sa folosesc numai lavete de microfibra ?

R. Nu. Datorita calitatilor exceptionale ale produsului  WATERLESS  WASH  &  SHINE,  puteti folosi orice laveta de bumbac sau prosop moale  flausat sau semi flausat , curat  .

Cate masini pot spala cu un litru de Waterless Wash & Shine ?

R. Depinde de marimea masinii si de gradul de murdarie. Cu un litru de Produs se pot spala/ curata pana la 10 masini de marime medie si cu murdarie medie .

Pot spala /curata cu  Waterless Wash & Shine si alte suprafete ?

R. DA. Waterless Wash & Shine are rezultate exceptionale pentru toata gama de autovehicole, moto,barci,rulote,remorci,containere, avioane ,orice suprafata vopsita sau lacuita, fibra de sticla, plastic, crom,  aluminiu si inox, lemn vopsit sau lacuit, geam si oglinda, PVC.

Nu este recomandat pentru suprafete poroase sau semi poroase, cu striatii sau gauri, cauciucuri, vinil, lemn natur.

Nu folositi pe suprafete excesiv de murdare, cu bulgari intariti de pamant sau nisip sau cu mult

noroi uscat.

In concluzie ” spalarea fara apa ” este foarte simplu de efectuat si asigura o economie de timp, bani si , poate cel mai important, o mare economie de apa curata si un mediu ambiant nepoluat .

Contact: Ovidiu Ciobica

SAFA Giurgiu

0769560192

0786 219 372

ovidiu_didu08@yahoo.com