După ce Marin Barbu şi-a reziliat contractul cu Dunărea, programul de pregătire din această iarnă al formaţiei a cunoscut o serie de modificări radicale. Astfel, cantonamentul de la Băile Olăneşti din perioada 25 ianuarie – 5 februarie a căzut, căzând inclusiv partidele amicale stabilite deja pentru diferite zile cu CSM Râmnicuu Vâlcea, ACS Berceni sau Concordia Chiajna. Dacă în urmă cu puţin timp vistieria tot mai goală a clubului i-a determinat pe oficialii echipei să caute o locaţie decentă pentru acumulările de iarnă, recenta implicare financiară la clubul giurgiuvean a omului de afaceri Ioan Niculae a schimbat tonusul echipei.

Conform noului antrenor, Dunărea Giurgiu va efectua în perioada 18 ianuarie – 5 februarie un stagiu de pregătire alături de Astra Ploieşti în Antalya (Turcia). Cu câteva zile înainte de plecare, a început deja operaţiunea de scoatere a paşapoartelor de la naftalină, Augustin Ivaşcă învoindu-se o zi pentru a-şi aduce acest act de la Botoşani.

“În Antalya voi lua 25 de jucători, dintre care trei vor fi portari. Dintre jucătorii testaţi în aceste zile voi opri o parte. Mă voi decide asupra lotului deplasat în Turcia după meciul-test cu FC Snagov” a declarat Emil Ursu.

Alături de jucători şi Emil Ursu, în Turcia vor merge şi secunzii Adrian Ene, Gabriel Deaconu sau Narcis Coman, maseurul Florin Onosă, preşedintele Stelian Marin vicepreşedintele Adonis Puiu precum şi un medic.

REVIN ÎN ANTALYA DUPĂ 2 ANI

În perioada 1-11 februarie 2008, Dunărea Giurgiu, sub comanda lui Ilie Stan, aborda returul sezonului 2007/2008 în Antalya. Dacă atunci giurgiuvenii petreceau aproape o zi pe drum, înghesuiţi în două microbuze, de această dată se vor relaxa într-un charter închiriat de Astra Ploieşti, urmând să “ardă” distanţa dintre România şi Turcia în aproximativ o oră şi jumătate.

8 jucători din lotul actual al Dunării au fost în Antalya şi în urmă cu doi ani (sub comanda lui Ilie Stan): Ciocârlan, C. Gheorghe, Comăneanu, Dragne, Ochia, Damian, Şanţmare şi Iordache.

Bogdan VLADU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here