Pe surse am aflat că doar cu câteva zile în urmă Prima Doamnă a județului, prefecta Lavinia Crișu ar fi suspendat din funcție trei primari. Este vorba despre primarul comunei Florești-Stoienești, Costel Dumitru, primarul comunei Ulmi , Petre Nicolae și primarul comunei Vărăști, Preda Vasile. Cei trei ar fi fost  fost suspendați  sub pretextul sentințelor  primite din partea instanțelor de judecată.

Cei ce ne-au furnizat aceste date ne mai declarau faptul că deși prefecta ar fi trebuit să-i suspende pe cei trei primari în momentul primirii deciziilor instanțelor de judecată, nu a făcut acest lucru, folosind această modalitate  pentru a-i determina  să treacă la PSD. Între timp am stat de vorbă cu doi dintre primarii incriminați care ne-au spus că totul nu este decât un zvon și că nu au primit până acum (duminică 22 februarie) nicio decizie în aceest sens.

Conform acelorași surse  deși primarii menționați mai sus  au trecut la PSD, prin  aplicarea  Ordonanței 55, se  sentimentele față de cei trei   s-au schimbat  subit odată cu  rezultatele slabe obținute la   alegerile prezidențiale.

Ce se va întâmpla mai departe, cu cei trei primari? Vor fi ei suspendați din funcție sau nu? Vom trăi și vom vedea!  Sperăm că vom reveni cu  un punct de vedere și din partea  prefectei Lavinia Crișu pe această temă.  (Florian T.)

2 COMENTARII

  1. Da cu viceprimaru de la mihai bravu ce are de gind ca sa scris d asta vara ca e incompatibil si e in conflict de interse. aaa da stim. e din PSD si nu se lipeste de el co maninca badalau. halal prefecta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here